CHAMPIONS LEAGUE

Μπακχάρ: "Αξίζαμε τη νίκη, να πιστέψουμε το απίστευτο"

Ο Μπαράκ Μπακχάρ
Ο Μπαράκ Μπακχάρ INTIME SPORTS

Ο Μπαράκ Μπακχάρ μετά την ισοπαλία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μακάμπι Χάιφα σχολίασε πως η ομάδα του άξιζε τη νίκη. Για τη βοήθεια του Θεού μίλησε ο Χαζίζα.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται από το "τυφλό" γκολ του Χαζίζα στο 90+2'.

Ο προπονητής της Μακάμπι, Μπαράκ Μπακχάρ, σχολίασε στις δηλώσεις του πως η ομάδα του άξιζε τη νίκη: "Μετά το γκολ έπρεπε να παίξουμε γρήγορα και ίσως να κερδίζαμε. Αξίζαμε τη νίκη. Δείξαμε χαρακτήρα. Φυσικά στον Πειραιά θα είναι διαφορετικά, θα είναι πιο δύσκολα. Πρέπει να το πιστέψουμε και νομίζω έχουμε μία δυνατή ομάδα που μπορεί να κάνει τα πάντα. Πίστη να κάνουμε το απίστευτο".

Από την πλευρά του για το γκολ που πέτυχε ο Χαζίζα δήλωσε: "Μπορώ να πω ότι σκέφτηκα να κλωτσήσω την μπάλα προς την γωνία της εστία. Σκέφτηκα πως αν δεν βρει κάποιος την μπάλα, ίσως έμπαινε μέσα. Ο Θεός μας βοήθησε μετά απ' όλες τις χαμένες ευκαιρίες".

Παράλληλα, διαμαρτυρήθηκε για την απουσία VAR: "Υπήρχαν κάποια σφυρίγματα που μάς επηρέασαν. Δεν βγάζει νόημα που μία τέτοια διοργάνωση όπως το Champions League δεν βοηθάει".

Δείτε την Game Night για όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις και την σπουδαία ευρωπαϊκή μάχη του Ολυμπιακού:

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ