ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπακασέτας: "Συγγνώμη για την αποβολή, η προσπάθεια σύνδεσης μιας αψιμαχίας με την Εθνική Ελλάδας και η στοχευμένη επίθεση είναι ατυχής"

Ο Τάσος Μπακασέτας
Ο Τάσος Μπακασέτας EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάσος Μπακασέτας απολογήθηκε δημόσια για την αποβολή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ στάθηκε στην προσπάθεια σύνδεσης της αψιμαχίας με τον Τάισον με την ιδιότητα του αρχηγού που έχει στην Εθνική Ελλάδας.

Η αψιμαχία με τον Τάισον κόστισε στον Τάσο Μπακασέτα την αποβολή του στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Το Νο8 του Παναθηναϊκού αποχώρησε πρόωρα από τον αγωνιστικό χώρο, κάτι για το οποίο αισθάνθηκε την ανάγκη να απολογηθεί δημόσια.

Συγκεκριμένα, μέσω Insta Story ζήτησε συγνώμη για την αποβολή του, ενώ εν συνεχεία στάθηκε στην "προσπάθεια σύνδεσης μιας αψιμαχίας με την Εθνική Ελλάδας" και την "στοχευμένη επίθεση" πράξεις που χαρακτήρισε ως "ατυχείς".

Αναλυτικά όσα έγραψε:

"Αρχικά οφείλω να ζητήσω συγγνώμη για την αποβολή μου και ό,τι την προκάλεσε. Δυστυχώς μέσα σ' έναν αγώνα δεν μπορείς να ελέγξεις τις αντιδράσεις σου. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ήταν λάθος μου.

Από εκεί και πέρα, η προσπάθεια σύνδεσης μιας αψιμαχίας με την Εθνική Ελλάδας και η στοχευμένη επίθεση είναι ατυχής.

Ευτυχώς όλοι κρινόμαστε από το σύνολο των πράξεών μας και όχι μεμονωμένα ανά περίσταση".

Μπακασέτας: "Συγγνώμη για την αποβολή, η προσπάθεια σύνδεσης μιας αψιμαχίας με την Εθνική Ελλάδας και η στοχευμένη επίθεση είναι ατυχής"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ