ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ

Μπακασέτας: Μπεσίκτας και Μαρσέιγ προστέθηκαν στη λίστα των ενδιαφερομένων

Ο Τάσος Μπακασέτας πανηγυρίζει γκολ του στο Ερυθρός Αστέρας - Τράμπζονσπορ
Ο Τάσος Μπακασέτας πανηγυρίζει γκολ του στο Ερυθρός Αστέρας - Τράμπζονσπορ 2022 AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Ο Τάσος Μπακασέτας που μένει ελεύθερος σε έξι μήνες δεν περνά απαρατήρητος τόσο εντός Τουρκίας με την Μπεσίκτας να έχει ήδη κάνει πρόταση σύμφωνα με ΜΜΕ στη γειτονική χώρα ενώ στη Γαλλία, η Lephoceen κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Μαρσέιγ.

Ο Τάσος Μπακασέτας μένει ελεύθερος σε έξι μήνες από την Τράμπζονσπορ και από την 1η Ιανουαρίου έχει το δικαίωμα να υπογράψει όπου επιθυμεί. Το στάτους του Έλληνα μέσου τον έχει κάνει περιζήτητο και ο Παναθηναϊκός, αν ισχύουν τα όσα γράφουν οι Τούρκοι δεν θα παίξει μόνος του.

Συγκεκριμένα ΜΜΕ στην Τουρκία βάζει στο παιχνίδι τη Μπεσίκτας που φέρεται να έχει κάνει γερό μπάσιμο για την απόκτηση του αρχηγού της Εθνικής και σημειώνουν πως έχει κάνει επίσημο το ενδιαφέρον της και οι άνθρωποι της ομάδας είναι διατεθειμένοι να προτείνουν εκτός από χρήματα και έμψυχα ανταλλάγματα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Την ίδια ώρα στη Γαλλία σε ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα "lephoceen" τονίζει πως η Μαρσέιγ θα πάει για τρεις μεταγραφές τον Ιανουάριο εκ των οποίων για τη μία είναι στα υπόψιν ο Τάσος Μπακασέτας.

TAGS ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΑΡΣΕΙΓ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ