ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μπακασέτας: "Κάναμε την καλύτερη δυνατή εκκίνηση, δεν υπάρχουν δικαιολογίες στον τελικό"

EURO 2024 / PLAY OFF /  /  -  (  / EUROKINISSI)
Ο Τάσος Μπακασέτας πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στο Καζακστάν EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάσος Μπακασέτας στάθηκε στην ιδανική εκκίνηση για τον τρόπο που εξελίχθηκε ο ημιτελικός των playoffs του Euro 2024 κόντρα στο Καζακστάν, ενώ μίλησε και για τον τελικό κόντρα στη Γεωργία την Τρίτη.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας και σκόρερ του πρώτου γκολ κόντρα στο Καζακστάν, Τάσος Μπακασέτας, σχολίασε το παιχνίδι στο flash interview του ALPHA και στάθηκε στην πολύ καλή εκκίνηση.

"Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Δείξαμε πόσο θέλαμε τη νίκη από το 1ο λεπτό κι αυτό έκανε τη διαφορά. Μπήκαμε δυνατά, δεν δώσαμε χώρους, ήμασταν απειλητικοί, πηγαίναμε πρώτοι στις μονομαχίες, δεν είχαμε φόβο κι είχαμε πάθος. Ήταν η καλύτερη δυνατή εκκίνηση για ένα τέτοιο παιχνίδι. Είχαμε τον κόσμο στο πλευρό μας που ήταν πολύ σημαντικό. Μας δίνει πολύ ώθηση στο παιχνίδι", δήλωσε αρχικά.

"Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι για να πραγματοποιήσουμε αυτό που θέλουμε. Πλέον, έχει μικρύνει η 'ψαλίδα' των ομάδων. Όλες εκτός από δύο είναι ανταγωνιστικές. Δείξαμε από το πρώτο λεπτό, από την πρώτη προπόνηση, ότι θέλουμε να καταφέρουμε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας σε κάθε περίπτωση".

Σε ερώτηση για τον συνδυασμό των τερμάτων του με ευτυχή αποτελέσματα της Εθνικής ομάδας, απάντησε: "Δεν γνωρίζω αν κάθε γκολ που συνοδεύεται από νίκη της Ελλάδας. Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Αν μπορέσω εγώ να βοηθάω με τα γκολ μου είναι πολύ θετικό. Πάνω απ' όλους είναι η ομάδα. Έχουμε αποδείξει όλοι ότι κανείς δεν βάζει πάνω από την Εθνική ομάδα τον εαυτό του κι αυτό βγαίνει στο γήπεδο".

Όσο για τον τελικό με τη Γεωργία, σχολίασε: "Όπως είχε πει κι ο προπονητής, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Έκατσε στην κλήρωση να είναι εκτός έδρας αυτό το παιχνίδι. Και σε άλλα εκτός έδρας παιχνίδια δείξαμε καλό πρόσωπο. Τις επόμενες ημέρες θα αναλύσουμε το παιχνίδι, που θα είναι εντελώς διαφορετικό".

Τέλος, μίλησε και για το δέσιμο των διεθνών: "Γενικά, η ενέργεια έξω από τις ομάδες και τον αθλητισμό παίζει σημαντικό ρόλο για τη ζωή. Η ενέργεια που έχουμε ως παίκτες και ως άνθρωποι είναι πολύ καλή και φαίνεται. Είναι σημαντικό να έχουμε δεμένη ομάδα, με καλό κλίμα κι όχι μιζέρια. Κάποια στοιχεία βάζουν πολύ τοξικότητα στην ομάδα και δεν έχουν θετικό πρόσημο στο τέλος".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ