ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μπακασέτας: "Χάρηκα περισσότερο από τον Σιώπη για το γκολ, τα πάντα για να επιστρέψουμε την Εθνική εκεί που αξίζει"

Μπακασέτας: "Χάρηκα περισσότερο από τον Σιώπη για το γκολ, τα πάντα για να επιστρέψουμε την Εθνική εκεί που αξίζει"
Ο Τάσος Μπακασέτας με τον Μανώλη Σιώπη EUROKINISSI

Ο Τάσος Μπακασέτας σε δηλώσεις του στον ALPHA αμέσως μετά το ματς αναφέρθηκε στο γκολ που πέτυχε ο φίλος του Μανώλης Σιώπης, τονίζοντας ότι χάρηκε περισσότερο από τον ίδιο, ενώ ο στόχος του είναι να επιστρέψει η Εθνική εκεί που αξίζει.

Ο Τάσος Μπακασέτας ήταν χαρούμενος μετά τη νίκη που πέτυχε η Εθνική κόντρα στο Γιβραλτάρ, εκφράζοντας τη χαρά του για το γκολ του Σιώπη καθώς γνώριζε τη χαρά που είχε για το γκολ που πέτυχε.

Παράλληλα τόνισε ότι ο στόχος των Ελλήνων διεθνών είναι να τα δώσουν όλα για να επιστρέψουν την Εθνική εκεί που της αξίζει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τάσος Μπακασέτας στον ALPHA: Για το ματς: "Πάντα σε τέτοιες διοργανώσεις το πρώτο παιχνίδι ήταν το πιο σημαντικό, όπως συνέβη και στο Nations League. Θέλαμε να κάνουμε μια καλή αρχή. Αυτά τα ματς είναι δύσκολα γιατί κρύβουν παγίδες. Αλλά ήμασταν σοβαροί καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού Ελέγξαμε το παιχνίδι και πήραμε τους τρεις βαθμούς".

Για το γκολ που έβαλε ο ίδιος αλλά και για το γκολ που πέτυχε ο Σιώπης: "Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η Εθνική. Ξέρω τι ευθύνες μου αναλογούν τώρα που είμαι αρχηγός. Πάνω απ' όλα για μένα είναι η νίκη και να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Αν μπορώ να συμβάλλω και σε γκολ της ομάδας ακόμα καλύτερα.

Για τον Σιώπη είναι ιδιαίτερη στιγμή για μένα, καθώς είναι ο παίκτης που έχω παίξει περισσότερο μαζί. Τον αγαπώ πολύ. Σήμερα που έβαλε αυτό το γκολ και ήξερα τη χαρά του, μπορεί να χάρηκα περισσότερο εγώ. Του έκανα χαβαλέ ότι δεν θα βάλει ποτέ γκολ, αλλά δεν έβαλε απλό γκολ, αλλά γκολάρα. Του αξίζει είναι φανταστικός άνθρωπος και να το απολαύσει".

Για το καλό κλίμα στην ομάδα: "Αυτό χτίστηκε δεν είναι από τη μια μέρα στην άλλη. Έχουν έρθει παίκτες με εμπειρία στην Εθνική και πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα που αγωνίζονται όλο αυτό το διάστημα. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, κάναμε μια νίκη. Θέλουμε να έχουμε βελτίωση. Στόχος μας η πρόκριση, θα τα δώσουμε όλα από εδώ και πέρα για να επιστρέψει εκεί που ανήκει".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ