ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπακαμπού: "Ο Ολυμπιακός είναι πρόκληση, θα τιμήσω τη φανέλα μου"

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού στην παρουσίασή του από τον Ολυμπιακό
Ο Σεντρίκ Μπακαμπού στην παρουσίασή του από τον Ολυμπιακό INTIME

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού, ο οποίος ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό την Παρασκευή (16/9) και σύστησε στον κόσμο των ερυθρολεύκων, δήλωσε στο κανάλι της ομάδας πως είναι μία πρόκληση γι' αυτό καθώς και ότι δεν δίστασε να υπογράψει.

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό ως ελεύθερος από τη Μαρσέιγ και στις πρώτες του δηλώσεις στο κανάλι των ερυθρολεύκων υποσχέθηκε να τιμήσει τη φανέλα της ομάδας.

Μεταξύ άλλων ο 31χρονος Κονγκολέζος επιθετικός τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι μία πρόκληση για εκείνον, καθώς και ότι δεν δίστασε για να πει το "ναι".

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Olympiacos TV:

"Ο Ολυμπιακός είναι ένα στάδιο στην καριέρα μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Είναι μια μεταγραφή που πραγματοποιήθηκε πολύ γρήγορα γιατί είχαμε 24 έως 48 ώρες για να την ολοκληρώσουμε. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Ήταν πολύ γρήγορο, ήταν αυτό που ήθελα, μία καινούργια πρόκληση. Ο Ολυμπιακός ήθελε έναν επιθετικό και έτσι ταίριαξε. Έπρεπε να γίνουν οι διαπραγματεύσεις με τη Μαρσέιγ, όμως από την αρχή ως το τέλος όλα πήγαν καλά και πιστεύω πως αυτό ήταν μία μεγάλη επιτυχία.

Πριν έρθω στον Ολυμπιακό γνώριζα τον Βαλμπουενά και τον Εμβιλά. Γνωριζόμαστε εδώ και πολύ καιρό. Δεν είχα την ευκαιρία να μιλήσω μαζί τους πριν έρθω, έχω όμως μιλήσει με τον Αρθούρ Μαζουακού που έχει περάσει από τον Ολυμπιακό και μου είπε ότι πρόκειται για έναν πολύ καλό σύλλογο, σε μία πολύ όμορφη πόλη και ότι θα μου άρεσε εδώ. Είχα ακούσει πολλά θετικά πράγματα σχετικά με τον σύλλογο και για αυτό δεν δίστασα να υπογράψω στον Ολυμπιακό.

Ως παίκτης θέλω να πω πως είμαι ένας επιθετικός που μπορώ να βγαίνω αρκετά ψηλά και να ζητάω την μπάλα. Μου αρέσει να κάνω πολλές επιθετικές προσπάθειες, να βάζω γκολ και ελπίζω όλα να πάνε καλά εδώ. Δεν ξέρω αν μπορώ να υποσχεθώ κάτι, θα προσπαθήσω όμως να τιμήσω τη φανέλα μου, να τα δώσω όλα και να βοηθήσω την ομάδα μου να εκπληρώσει τους στόχους της γιατί αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ξέρω πως ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος σε εθνικό επίπεδο αλλά είναι και αξιοσέβαστος στην Ευρώπη. Γι' αυτό θα πρέπει να τιμήσω τη φανέλα σε κάθε στιγμή και σε κάθε λεπτό που θα περάσω μέσα στον αγωνιστικό χώρο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ