ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπακαμπού: "Να ανατρέψουμε την κατάσταση και αυτό να ξεκινήσει απ' το ντέρμπι"

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού
Ο Σεντρίκ Μπακαμπού INTIME SPORTS

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού μίλησε στο match programme του ντέρμπι των αιωνίων (25/2, 20:30, COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE από το SPORT24) και τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα παλέψει μέχρι το τέλος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό (25/2, 20:30, COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE από το SPORT24) για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο Σεντρίκ Μπακαμπού μίλησε στο match programme της αναμέτρησης τονίζοντας πως η ομάδα του θα παλέψει μέχρι το τέλος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι δηλώσεις του Μπακαμπού:

Για το γεγονός ότι είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος: "Η προσαρμογή μου ήταν γρήγορη γιατί γνώρισα πολύ καλούς παίκτες στην ομάδα και πολύ καλούς φίλους, οπότε μέσα στο γήπεδο είναι πιο εύκολο για μένα να νιώθω άνετα".

Για τη συνύπαρξή του με τον Αραμπί: "Ήμασταν φίλοι πριν γίνουμε συμπαίκτες. Ο Γιουσέφ είναι ένας φανταστικός παίκτης. Με βοήθησε πολύ με την προσαρμογή μου εδώ. Κόντρα στον ΟΦΗ πανηγυρίσαμε όλοι μαζί γιατί αυτό ήταν το φυσιολογικό. Δεν έχει σημασία ποιος παίζει ή ποιος σκοράρει. Το πιο σημαντικό είναι να παλεύουμε και να κερδίζουμε για τον σύλλογο όλα τα παιχνίδια".

Για το ντέρμπι αιωνίων: "Σε αυτό το ντέρμπι πρέπει να παλέψουμε και να κάνουμε περήφανους τους φιλάθλους μας. Περάσαμε δύσκολες στιγμές αυτή τη σεζόν. Ελπίζω να μπορέσουμε επιτέλους να ανατρέψουμε την κατάσταση και αυτό να ξεκινήσει με το ντέρμπι".

Για το μήνυμα που στέλνει στη μάχη του τίτλου: "Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα και θα κάνουμε το μέγιστο για να κάνουμε τους φιλάθλους μας ευτυχισμένους".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ