ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπακαμπού: "Δημιουργούμε κίνδυνο απ' οπουδήποτε, να συνεχίσουμε έτσι"

Ο Μπακαμπού στο Βόλος - Ολυμπιακός
Ο Μπακαμπού στο Βόλος - Ολυμπιακός INTIME

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού στις δηλώσεις του στο Olympiacos TV τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να δημιουργεί κινδύνους απ' οπουδήποτε.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-0 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό, με τον Μπακαμπού να σκοράρει. Ο επιθετικός των ερυθρόλευκων μίλησε για τη βελτίωση της ομάδας του στο Olympiacos TV.

Οι δηλώσεις του Μπακαμπού:

"Είναι σημαντικό ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε κίνδυνο από οπουδήποτε και από τις δύο πλευρές μπορώ να εκμεταλλευτώ ωραίες πάσες και είναι σημαντικό ότι σκοράρουμε, αλλά πιο σημαντικό ότι δεν δεχόμαστε γκολ και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε".

Για το τι έχει αλλάξει στην ομάδα: "Τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα και στην άμυνα και στην επίθεση. Η ομάδα συνεχίζει και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε, να είμαστε ενωμένοι και να κερδίζουμε αυτοπεποίθηση από αυτά που καταφέρνουμε".

Για το αν έχει θέσει όριο στα γκολ που θέλει να βάλει: "Θα το κρατήσω για εμένα, θέλουμε να κερδίζουμε δεν έχει σημασία ποιος θα βάζει γκολ, σημασία έχει η ομάδα να κερδίζει βαθμούς και να βγαίνει μπροστά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ