ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Υπέγραψε μέχρι το 2023 ο Φλικ

Μπάγερν: Υπέγραψε μέχρι το 2023 ο Φλικ
AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Στο τιμόνι της Μπάγερν τουλάχιστον ως το καλοκαίρι του 2023 θα βρίσκεται ο Χάνσι Φλικ, που υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του για άλλα τρία χρόνια με τους Βαυαρούς.

Τον Νοέμβριο του 2019 ανέλαβε την "καυτή πατάτα" να καθοδηγήσει την Μπάγερν Μονάχου μετά τη λύση της συνεργασίας των πρωταθλητών Γερμανίας με τον Νίκο Κόβατς και ο Χάνσι Φλικ τα κατάφερε εξαιρετικά, μέχρι να σταματήσει η δράση ελέω κορονοϊού.

Τα αποτελέσματα βελτιώθηκαν και οι Βαυαροί επέστρεψαν και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας στην Γερμανία και στην Ευρώπη έφτασαν στα προημιτελικά αποκλείνοντας την Τσέλσι στους "16" του Champions League, την ίδια ώρα που το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας άλλαξε άρδην προς το καλύτερο.

Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα οι διοικούντες την Μπάγερν να πάρουν τη μεγάλη απόφαση και το απόγευμα της Πέμπτης (30/4) την έκαναν πράξη, υπογράφοντας μαζί του νέο συμβόλαιο συνεργασίας που θα τον κρατήσει κάτοικο Μονάχου ως το 2023.

Ο Φλικ έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο συνεργασίας που του προσέφεραν οι Βαυαροί και μάλιστα λίγο μετά την επισημοποίηση του deal βγήκαν και οι σχετικές φωτογραφίες με την απαραίτηση χρήση της μάσκας για λόγους υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ