ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Σκέψεις για επιμνημόσυνη δέηση για τον Μπεκενμπάουερ στην "Αλιάντς Αρένα"

Ο θρύλος της Μπάγερν και του γερμανικού ποδοσφαίρου, Φραντς Μπεκενμπάουερ
Ο θρύλος της Μπάγερν και του γερμανικού ποδοσφαίρου, Φραντς Μπεκενμπάουερ @2010 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Ο Φραντς Μπεκενμπάουερ έκανε φτωχότερο το παγκόσμιο ποδόσφαιρο με τον θάνατό του και η Μπάγερν σχεδιάζει να τον τιμήσει με τη μεγαλύτερη κηδεία που έχει γίνει ποτέ για άνθρωπο του αθλητισμού.

Ο θρύλος της Μπάγερν και της εθνικής Γερμανίας, Φραντς Μπεκενμπάουγερ, δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας, καθώς τα αρκετά προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν τα τελευταία χρόνια τον λύγισαν, με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών.

"Χωρίς αυτόν δεν θα γινόμασταν το κλαμπ που είμαστε σήμερα", ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της η Μπάγερν, με τον άλλοτε συμπαίκτη και πρώην πρόεδρο των Βαυαρών, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε να έχει έρθει σε επαφή με τον νυν πρόεδρο του συλλόγου, Ούλι Χένες, ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο διοργάνωσης επιμνημόνησης δέησης προς τιμή του.

"Ο Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε υποστηρίζει πως η Μπάγερν σχεδιάζει να διεξάγει μία μεγάλη επιμνημόσυνη δέηση για τον Φραντς Μπεκεμπάουερ στην Αλιάντς Αρένα, ένα γήπεδο που δεν θα υπήρχε ποτέ χωρίς εκείνον.

Έχει μάλιστα επικοινωνήσει τηλεφωνικά την Δευτέρα με τον Ούλι Χένες για το συγκεκριμένο ζήτημα. Θα υπάρχει συζήτηση των ανθρώπων της Μπάγερν για να δουν αν είναι εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο", γράφει η "Bild", συμπληρώνοντας πως ο Ρουμενίγκε θέλει να γίνει η μεγαλύτερη επιμνημόσυνη δέηση όλων των εποχών "για έναν παίκτη που ξανάγραψε την ιστορία του γερμανικού ποδοσφαίρου και άφησε ένα σημάδι σε αυτό που υπάρχει μέχρι σήμερα".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ