ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Σε συζητήσεις με τη Λειψία για τον Νάγκελσμαν

Ο Γιουλιάν Νάγκελσμαν στο παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στη Βόλφσμπουργκ
Ο Γιουλιάν Νάγκελσμαν στο παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στη Βόλφσμπουργκ © 2021 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Η Μπάγερν βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και σύμφωνα με το Sport1.de έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με τη Λειψία για τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Ο Χάνσι Φλικ στις 18 Απριλίου εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου στο τέλος της σεζόν. Έτσι, οι Βαυαροί έχουν μπει σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή και μάλιστα έχουν ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις.

Σύμφωνα με την γερμανική ιστοσελίδα Sport1.de, αλλά και άλλα γερμανικά ΜΜΕ η Μπάγερν και η Λειψία έχουν ήδη εκκινήσει τις διαπραγματεύσεις για τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Ωστόσο, δεν θα είναι εύκολο ο Νάγκελσμαν να μετακομίσει στο Μόναχο. Οι ταύροι πρόκειται να ζητήσουν ένα ποσό που ξεπερνάει τα 15 εκατομμύρια ευρώ, καθώς το συμβόλαιο του 33χρονου προπονητή λήγει το 2023. Επομένως, αν η Μπάγερν θέλει να τον κάνει δικό της θα πρέπει να βγάλει ένα μεγάλο ποσό απ' τα ταμεία της.

Την ίδια ώρα η Kicker αναφέρει ότι η Μπάγερν θα κάνει δεχτό το αίτημα του Φλικ για λύση συνεργασίας, όμως θα ζητήσει οικονομική αποζημίωση. Πάντως, ανοίγει ο δρόμος ώστε ο νυν τεχνικός των Βαυαρών να αποτελέσει τον διάδοχο του Γιόαχιμ Λεβ στην Εθνική Γερμανίας.

Photo credits: © 2021 Michael Sohn/Associated Press

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ