ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Ο Μανέ εκτός ομάδας μέχρι νεωτέρας για τη γροθιά στον Σανέ

Μπάγερν: Ο Μανέ εκτός ομάδας μέχρι νεωτέρας για τη γροθιά στον Σανέ
Ο Μανέ μετά το Μπάγερν - Μάντσεστερ Σίτι 2023 AP PHOTO/JON SUPER

Ο Σαντιό Μανέ τίθεται εκτός Μπάγερν μέχρι κάποια νεότερη απόφαση για την επίθεση στον Λιρόι Σανέ, έπειτα από την αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία.

Ο Σαντιό Μανέ τιμωρήθηκε αρχικά από την Μπάγερν με αποβολή από την ομάδα, για τη γροθιά με την οποία χτύπησε τον Λιρόι Σανέ έπειτα από την αναμέτρηση κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι για τα προημιτελικά του Champions League στην Αγγλία.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός απολογήθηκε ενώπιον των συμπαικτών του, μίλησε και με τον Γερμανό συμπαίκτη του, όμως ο σύλλογος δεν του χαρίστηκε. Αν και δεν προχώρησε σε άμεση διακοπή συμβολαίου, σενάριο που είχε κυκλοφορήσει έπειτα από το περιστατικό, προς το παρόν τον θέτει εκτός ομάδας.

Η Μπάγερν γνωστοποίησε ότι ο 31χρονος δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα με τη Χόφενχαϊμ λόγω της συμπεριφοράς του και πρόσθεσε ότι ο παίκτης θα τιμωρηθεί και με πρόστιμο. Δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός στον αποκλεισμό όμως και δεν αποκλείεται να διαρκέσει κι άλλο.

Το επικρατέστερο σενάριο αυτήν τη στιγμή σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ είναι ο σύλλογος να προσπαθήσει το καλοκαίρι να τον πουλήσει, αφού το κλίμα στα αποδυτήρια δεν είναι καλό για τον Μανέ.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ