CHAMPIONS LEAGUE

Μπάγερν - Ντινάμο Κιέβου 5-0: Δύο γκολ ο Λεβαντόβσκι στον καταιγισμό γκολ των Βαυαρών

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι της Μπάγερν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ντινάμο Κιέβου για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στο "Λουζ", Λισαβόνα | Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι της Μπάγερν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ντινάμο Κιέβου για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στο "Λουζ", Λισαβόνα | Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 © 2021 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

Η Μπάγερν ισοπέδωσε την Ντινάμο Κιέβου στο Μόναχο και με το τελικό 5-0 αποτελεί το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση από τον 5ο όμιλο του Champions League.

Η Μπάγερν έφτασε σε μία εύκολη επικράτηση επί της Ντινάμο με 5-0 στην "Άλιαντς Αρένα" και παραμένει επικεφαλής του 5ου ομίλου του Champions League.

Πρωταγωνιστής ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ, συνεχίζοντας τη στενή σχέση με τα δίχτυα που έχει αναπτύξει ιδιαιτέρως τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο Πολωνός επιθετικός άνοιξε το σκορ μόλις στο 12ο λεπτό, έπειτα από πέναλτι που κέρδισαν οι Βαυαροί για χέρι του Σεργκέι Σιντόρτσουκ. Η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής, με τον Λεβαντόβσκι να σκοράρει ξανά λίγα λεπτά αργότερα, έπειτα από ασίστ του Τόμας Μίλερ.

Ο "μπομπέρ" της Μπάγερν έφτασε τα 119 στα τελευταία 100 παιχνίδια του και διατήρησε το σερί που τον θέλει να σκοράρει σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια μέσα το 2021.

Ο Λιρόι Σανέ είχε δοκάρι με το οποίο θα μπορούσε να κλειδώσει το παιχνίδι από το 1ο ημίχρονο, όμως οι παίκτες του Γιούλιαν Νάγκελσμαν δεν ανησύχησαν για την αντίδραση των Ουκρανών στη συνέχεια (πλην ενός τετ α τετ του Ντένις Γκάρμας που έβγαλε δύσκολα ο Μάνουελ Νόιερ).

Το 2ο ημίχρονο είχε παρεμφερή εικόνα. Η Μπάγερν είχε το πόδι στο γκάζι και η Ντινάμο δεν έδειχνε ικανή να απαντήσει στις ευκαιρίες της. Ο Σερζ Γκνάμπρι σε μία αντεπίθεση στο 68ο λεπτό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 10ο τέρμα του στη διοργάνωση και "κλείδωσε" τη νίκη.

Η σκυτάλη πέρασε γρήγορα στον Σανέ με μία σέντρα που κατέληε στα δίχτυα του Γκιόργκι Μπούστσαν και στο τέλος χρίστηκε σκόρερ ακόμα και ο Ερίκ Μαξίμ Τσούπο Μότινγκ για το τελικό 5-0.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου του Champions League

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου του Champions League

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου του Champions League

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ