ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν μεταγραφές: Θέλει τον Ντε Γιονγκ με τη μέθοδο "Κουτίνιο"

Barcelona's Frenkie De Jong in action during the Joan Gamper trophy soccer match between FC Barcelona and Pumas Unam at the Camp Nou Stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 7, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Frenkie De Jong in action during the Joan Gamper trophy soccer match between FC Barcelona and Pumas Unam at the Camp Nou Stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 7, 2022. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Η Μπάγερν σκέφτεται να καταθέσει πρόταση στην Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Φρένκι ντε Γιονγκ ακολουθώντας τη μέθοδο που είχε χρησιμοποιήσει και με τον Κουτίνιο.

Ένα ακόμα όνομα έρχεται στο προσκήνιο για τον Φρένκι Ντε Γιονγκ. Ο Ολλανδός μέσος είναι στη βιτρίνα των παικτών προς πώληση από την Μπαρτσελόνα και ακόμα δεν έχει βρεθεί κάποια που θα τον αποκτήσει.

Οι Ισπανοί βάζουν στο κόλπο ξανά την Μπάγερν η οποία θα ήθελε τον Ντε Γιονγκ, αλλά με συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Για την ακρίβεια με συγκεκριμένο τρόπο.

Οι Γερμανοί φαίνεται να είναι έτοιμοι να κάνουν ξανά με τον Ολλανδό ό,τι είχαν κάνει και με τον Κουτίνιο. Θέλουν να αφήσουν το χρόνο να κυλήσει υπέρ τους και στη συνέχεια να κάνουν πρόταση δανεισμού του παίκτη με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Φυσικά δεν είναι κάτι που εξαρτάται αποκλειστικά από εκείνους αφού ο Ολλανδός έχει ένα μεγάλο συμβόλαιο στην Μπαρτσελόνα και θα πρέπει να διευκρινιστεί τι θα γίνει με αυτό.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA BUNDESLIGA ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ