ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν - Κολωνία: Αντίο στον Γκερντ Μίλερ, με Ότο Ρεχάγκελ στην κερκίδα

Η Μπάγερν απέτισε φόρο τιμής στη μνήμη του Γκέρντ Μίλερ, με τον Ότο Ρεχάγκελ στην κερκίδα
Η Μπάγερν απέτισε φόρο τιμής στη μνήμη του Γκέρντ Μίλερ, με τον Ότο Ρεχάγκελ στην κερκίδα PRINTSCREEN

Πριν απ' την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Μπάγερν και την Κολωνία, η διοίκηση των Βαυαρών και οι φίλαθλοι απέτισαν φόρο τιμής στη μνήμη του Γκερντ Μίλερ, με τον Ότο Ρεχάγκελ να βρίσκεται στην κερκίδα του Allianz Arena.

Η διοίκηση της Μπάγερν και οι φίλαθλοι απέτισαν φόρο τιμής στη μνήμη του Γκερντ Μίλερ, λίγο πριν απ' την έναρξη της αναμέτρησης των Βαυαρών απέναντι στην Κολωνία για τη 2η αγωνιστική της Bundesliga.

Ο πρόεδρος της Μπάγερν, Χέρμπερτ Χάινερ, προχώρησε σε ομιλία για τον bomber με τα 365 γκολ σε 427 στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μπάγερν. "Το να έχουμε τον Μίλερ στις τάξεις μας ήταν πιο σημαντικό από τους τίτλους που μας έφερε", σχολίασε, ενώ το μικρόφωνο πήρε και ο Ούλι Χένες, άλλοτε συμπαίκτης του. "Αγαπημένε μου, Γκερντ", ήταν τα πρώτα λόγια του και έπειτα από λίγα λεπτά κατέληξε να τον αποχαιρετά με δάκρυα στα μάτια: "Θα μας λείψεις πολύ". Στη συνέχεια ακολούθησε ενός λεπτού σιγή.

Μάλιστα, στις εξέδρες της Allianz Arena παρών ήταν και ο Ότο Ρεχάγκελ, με τον πρώην προπονητή της Εθνικής Ελλάδας να κάθεται δίπλα απ' τον Καρλ - Χάινς Ρούμενιγκε.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΚΕΡΝΤ ΜΙΛΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ