ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Κατέθεσε πρόταση 75 εκατ. ευρώ στη Γιουβέντους για τον Ντε Λιχτ

Ο Ματίας Ντε Λιχτ με τη φανέλα της Γιουβέντους
Ο Ματίας Ντε Λιχτ με τη φανέλα της Γιουβέντους © 2021 LUCA BRUNO / ASSOCIATED PRESS

Η κρούση της Μπάγερν στη Γιουβέντους για τον Ματίας Ντε Λιχτ έφτασε τα 75 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο οι μπιανκονέρι απάντησαν αρνητικά, καθώς αξιώνουν τουλάχιστον 85 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσουν.

Η Μπάγερν ενδιαφέρεται θερμά για την απόκτηση του Ματίας Ντε Λιχτ και σύμφωνα με τον Αλφρέδο Πέντουλα κατέθεσε πρόταση 75 εκατομμυρίων ευρώ συν τα μπόνους για να τον αποκτήσει.

Η Γιουβέντους τον παραχωρεί με τουλάχιστον 85 εκατομμυρία ευρώ συν τα μπόνους, ενώ είναι σε αναμονή νέας βελτιωμένης πρότασης της Τσέλσι, η οποία επίσης ενδιαφέρεται θερμά για να τον κάνει δικό της. Οι Λονδρέζοι κατέθεσε πρόταση 80 εκατομμυρίων ευρώ και εισέπραξαν αρνητική απάντηση. Σύμμαχος των Βαυαρών ο Ολλανδός στόπερ που βλέπει με καλό μάτι την προοπτική της Μπάγερν.

Το καλοκαίρι του 2019 η Γιουβέντους είχε βγάλει από τα ταμεία της 85 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από τον Άγιαξ, ενώ στο συμβόλαιο υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης 120 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία ωστόσο αναμένεται να "παρακαμφθεί", καθώς ο παίκτης έχει βγει στο σφυρί.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ BUNDESLIGA SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ