CHAMPIONS LEAGUE

Μπάγερν - Ίντερ 2-0: Οι Βαυαροί πέτυχαν το απόλυτο στον τρίτο όμιλο

Μπάγερν - Ίντερ 2-0: Οι Βαυαροί πέτυχαν το απόλυτο στον τρίτο όμιλο
@ 2022 ALEXANDRA BEIER / AP IMAGES

Η Μπάγερν έκανε το 6/6 στον όμιλό της στο Champions League, επικρατώντας της Ίντερ 2-0 στο Μόναχο. Οι σκόρερ για την ομάδα του Γιουλιάν Νάγκελσμαν είναι ο Παβάρ και ο Τσούπο - Μοτίνγκ.

Η Μπάγερν πέτυχε το απόλυτο στον όμιλό της, επικρατώντας της Ίντερ 2-0 στο Μόναχο, με τον Μπένζαμιν Παβάρ και τον Τσούπο - Μότινγκ να χρίζονται σκόρερ για τους Βαυαρούς.

Οι παίκτες του Γιουλάν Νάγκελσμαν ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος, κάνοντας 15 τελικές στα καρέ του Ονανά, τις περισσότερες που έχουν δεχθεί στο πρώτο μέρος από τον Οκτώβριο του 2003.

Οι Βαυαροί βρήκαν το γκολ που έψαχναν με τον Παβάρ στο 34'. Ο Κίμιχ εκτέλεσε απευθείας το κόρνερ από τα δεξιά και ο Γάλλος αμυντικός αφύλακτος στην καρδιά της άμυνας των Ιταλών με σκαστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος οι νερατζούρι πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Ατσέρμπι, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ασλάνι, το οποίο όμως ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στο 53' ο Γκαλιαρντίνι με ένα ωραίο σουτ είδε τον Ούλραϊχ να τον σταματάει. Στο 63' σκόραρε και ο Τσούπο - Μοτίνγκ με υπέροχο ανάποδο ψαλίδι, ωστόσο ήταν εκτεθειμένος και το γκολ ακυρώθηκε.

Εννέα λεπτά μετά ο ίδιος ποδοσφαιριστής πέτυχε ένα υπέροχο γκολ, το οποίο μέτρησε. Ο Καμερουνέζος επιθετικός βρήκε λίγο κενό χώρο και με έναν κεραυνό έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Ονανά.

Ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος ήταν πεσμένος με τις δύο ομάδες να δημιουργούν λίγες ευκαιρίες στις δύο εστίες και έτσι το 2-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

Μπάγερν: Ούλραϊχ, Μαζράουι (65' Μουσιάλα), Παβάρ, Ουπαμεκανό (46' Ντέιβις), Στάνισιτς, Κίμιχ, Σάμπιτσερ, Κομάν (76' Βάνερ), Μανέ (65' Γκνάμπρι), Χράφενμπερχ, Τσούπο - Μοτίνγκ (73' Τελ).

Ίντερ: Ονανά, Νταρμιάν, Ντε Φράι (76' Σκρίνιαρ), Ατσέρμπι, Μπελανόβα, Μπαρέλα (60' Μχιταριάν), Ασλάνι, Γκαλιαρντίνι (60' Τσαλχάνογλου), Γκοζένς, Μαρτίνες (60' Τζέκο), Κορέα (76' Καρμπόνι).

Η τελική βαθμολογία του 3ου ομίλου

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ