ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπάγερν: Η εντυπωσιακή εκκίνηση του Σανέ ξεκίνησε πρόωρα τη συζήτηση για νέο συμβόλαιο

Ο Λιρόι Σανέ της Μπάγερν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Φράιμπουργκ για την Bundesliga 2023-2024 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023
Ο Λιρόι Σανέ της Μπάγερν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Φράιμπουργκ για την Bundesliga 2023-2024 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023 © 2023/MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Συζήτηση γύρω από την πρόωρη ανανέωση του Λερόι Σανέ έχει ανοίξει στον οργανισμό της Μπάγερν Μονάχου, με τον Γερμανό να κλείνει τα αυτιά του και να πραγματοποιεί μία από τις πιο παραγωγικές σεζόν της καριέρας του.

Απελευθερωμένος μετά τη φυγή του Σαντιό Μανέ παρουσιάζεται εντός γηπέδου ο Λερόι Σανέ στο ξεκίνημα της σεζόν, με τον Γερμανό εξτρέμ να αποτελεί το ιδανικό δίδυμο του Χάρι Κέιν, με τον οποίο αλληλοσυμπληρώνονται αρμονικά και δημιουργούν τις κύριες πηγές κινδύνου για κάθε αντίπαλο της Μπάγερν Μονάχου.

Με 9 γκολ και 7 ασίστ μετά από -μόλις- 14 παιχνίδια με τη φανέλα τον Βαυαρών, είναι θέμα χρόνο, εάν μείνει φυσικά υγιής, να ξεπεράσει τις περσινές του επιδόσεις, καθώς την αγωνιστική περίοδο 2022/2023 μέτρησε σε 44 συμμετοχές 14 γκολ και μοίρασε ακόμα 10 ασίστ.

Η επίδραση του Σανέ, ωστόσο, δεν σταματάει εκεί, αφού είναι τέταρτος στη λίστα των ποδοσφαιριστών των πέντε κορυφαίων πρωταθλημάτων με τις περισσότερες ευκαιρίες που έχουν δημιουργήσει στους συμπαίκτες τους με 37.

Παράλληλα, η ευχέρειά του με την μπάλα στα πόδια και η υψηλή τεχνική του κατάρτιση, του έχουν δώσει την κορυφή στην Bundesliga, στη στατιστική κατηγορία των παικτών που έχουν πραγματοποιήσει τις περισσότερες επιτυχημένες ντρίπλες στο γερμανικό πρωτάθλημα, με τον Γερμανό να προελαύνει με 47.

Προκειμένου, λοιπόν, η διοίκηση της Μπάγερν να προλάβει τους επίδοξους διεκδικητές της υπογραφής του Σανέ, το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου του 2025, εξετάζει την επέκταση της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών, μέσω της αναπροσαρμογής του συμβολαίου του.

Με τις συζητήσεις του μάνατζερ του παίκτη και των υψηλόβαθμων στελεχών του βαυαρικού συλλόγου να είναι ακόμα υπό εξέλιξη, ο πρόεδρος της ομάδας, Χέρμπερτ Χάινερ, τοποθετήθηκε γύρω από τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τον τελευταίο καιρό περί παγώματος των συνομιλιών αναφέροντας: "Βεβαίως και ελπίζω ο Λερόι να μείνει σε εμάς για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό".

Στο ίδιο μήκος κλίματος ήταν και η δήλωση του νέου τεχνικού διευθυντή της Μπάγερν, Κρίστοφ Φρόιντ, με τον Αυστριακό αξιωματούχο να χαρακτηρίζει ψευδή τα δημοσιεύματα περί στασιμότητας μεταξύ των συζητήσεων για το νέο συμβόλαιο του Σανέ.

Τέλος, τόνισε ότι ο Γερμανός αποδίδει καλύτερα από ποτέ στο Μόναχο και ότι 27χρονος εξτρέμ είναι ένας από τους παίκτες πάνω στους οποίους χτίζεται το μέλλον του συλλόγου.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ