ΜΠΑΓΕΡΝ

Η Μπάγερν κατέκρινε τις δηλώσεις Φλικ: "Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023"

Bayern head coach Hansi Flick attends a training session the day before the UEFA Super Cup soccer match between Bayern Munich and Sevilla at the Puskas Arena in Budapest, Hungary, Wednesday, Sept. 23, 2020. (Attila Kisbenedek/Pool via AP)
Bayern head coach Hansi Flick attends a training session the day before the UEFA Super Cup soccer match between Bayern Munich and Sevilla at the Puskas Arena in Budapest, Hungary, Wednesday, Sept. 23, 2020. (Attila Kisbenedek/Pool via AP) © 2020 ATTILA KISBENEDEK/ASSOCIATED PRESS

Η Μπάγερν πήρε θέση για τις δηλώσεις του Χάνσι Φλικ στις οποίες εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει και με επίσημη ανακοίνωση εξήγησε ότι αυτή η συζήτηση θα γίνει αργότερα.

Ο Χάνσι Φλικ βρέθηκε στο επίκεντρο ανακοίνωσης της Μπάγερν, η οποία επέκρινε τη δημοσιοποίηση της επιθυμίας του να αποχωρήσει το καλοκαίρι, παρότι έχει συμβόλαιο. Οι Βαυαροί επιβεβαίωσαν ότι είχαν ενημερωθεί από τον 56χρονο προπονητή για τις σκέψεις του, ωστόσο ισχυρίστηκαν ότι υπήρχε συμφωνία να εστιάσουν όλοι στους προσεχείς αγώνες.

"Ο προπονητής της Μπάγερν, Χάνσι Φλικ, έκανε δημόσια την επιθυμία του να τερματίσει το συμβόλαιό του που ισχύει μέχρι τον Ιούνιο του 2023, στο τέλος της τρέχουσας σεζόν", αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση των πρωταθλητών Γερμανίας, Ευρώπης και κόσμου, τίτλους που κατέκτησαν με τον Φλικ στο "τιμόνι" στο μεγαλύτερο μέρος της περσινής σεζόν.

"Ο Χάνσι Φλικ είχε ενημερώσει το εκτελεστικό συμβούλιο της εταιρίας γι' αυτήν την επιθυμία του κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας. Ο Χάνσι Φλικ κι η Μπάγερν συμφώνησαν να εστιάσουν την προσοχή τους στα παιχνίδια κόντρα σε Βόλφσμπουργκ, Λεβερκούζεν (20 Απριλίου) και Μάιντς (24 Απριλίου), ώστε να μην αποσπαστεί η προσοχή όλου του συλλόγου από αυτά τα 3 σημαντικά παιχνίδια. Η Μπάγερν κατακρίνει τις μονομερείς δηλώσεις του Χάνσι Φλικ και θα συνεχίσει τις συνομιλίες ύστερα από τον αγώνα με τη Μάιντς, όπως έχει συμφωνηθεί".

Οι εξελίξεις πλέον μετατέθηκαν για τις αρχές της μεθεπόμενης εβδομάδας, με το "διαζύγιο" να μοιάζει βέβαιο, όμως το ζήτημα είναι να αποδειχθεί και πόσο "φιλικό" θα είναι. Για το ζήτημα της διαδοχής δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό αυτήν τη στιγμή, αν και ονόματα όπως του Τόμας Τούχελ και του Γιούλιαν Νάγκελσμαν παραμένουν ψηλά στις λίστες των διοικούντων το σύλλογο.

Photo Credits: © 2020 Attila Kisbenedek/Associated Press

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ