ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπάγερν: Εύκολη πρόκριση επί της Ντούρεν στο Κύπελλο Γερμανίας

Ο Τσούπο-Μότινγκ πανηγυρίζει με την φανέλα της Μπάγερν  (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Τσούπο-Μότινγκ πανηγυρίζει με την φανέλα της Μπάγερν (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Η Μπάγερν πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Γερμανίας επικρατώντας της Ντούρεν με σκορ 0-3. Πρωταγωνιστής ο Έρικ Τσούπο-Μότινγκ με δύο γκολ.

Με εύκολο τρόπο η Μπάγερν κέρδισε 0-3 την Ντούρεν για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας. Οι Βαυαροί είχαν πρωταγωνιστή τον Τσούπο-Μότινγκ, ο οποίος σκόραρε δύο γκολ και κέρδισε ένα πέναλτι.

Η Μπάγερν άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό με τον 31χρονο Καμερουνέζο, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από την μεγάλη περιοχή, έπειτα από ασίστ του Σαρ.

Στο 36ο λεπτό, οι Βαυαροί έκαναν δύο τα τέρματά τους. Ο σκόρερ του πρώτου γκολ κέρδισε πέναλτι και ο Τόμας Μίλερ δεν αστόχησε από τα έντεκα βήματα.

Η Μπάγερν έκανε το 0-3 στο 75ο λεπτό, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Ο Τσούπο-Μότινγκ σκόραρε με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή.

Ντούρεν: Γιάκμουθ, Ομέρμπασιτς, Σόμπιεχ, Βέμπερ, Μπέκερ, Ντόμινικ, Στέρμαν (81' Σαρίκαγια), Πιτς, Αντόσκι (53' Μπλέχα), Μπράσνιτς (70' Ιάκονο), Σιμόν

Μπάγερν: Νίμπελ, Σαρ, Ζίλε (46' Στίλερ), Μπόατενγκ, Ντέιβις, Μαρτίνεθ, Ρόκα, Κόστα (61' Σιέμπ-87' Οντουζάνς), Μίλερ (61' Ντατζάκου), Μουσιάλα, Τσούπο-Μοτίνγκ (77' Αρπ)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ