ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπα: "Είμαστε ποιοτική ομάδα, μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση"

Ο Ουσεϊνού Μπα στην αναμέτυρηση με τη Λουντογκόρετς
Ο Ουσεϊνού Μπα στην αναμέτυρηση με τη Λουντογκόρετς PHOTO CREDITS; EUROKINISSI

Ο Ουσεϊνού Μπα θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση, γιατί είναι ποιοτική ομάδα, ωστόσο αναγνώρισε την ποιότητα και της Λουντογκόρετς, η οποία έβαλε δύσκολα στους ερυθρόλευκους στο πρώτο μέρος.

Ο Ουσεϊνού Μπα σε δηλώσή του στη NOVA αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Λουντογκόρετς, τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι αντιμετώπισαν προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο ανέβασαν την απόδοσή του στο δεύτερο μέρος.

Έπειτα, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση στα playoffs του Champions League, γιατί είναι μια ποιοτική ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπα στη NOVA: "Δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, παίζαμε χαμηλά και αυτό οφείλεται στην ποιότητα του αντιπάλου. Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε, δεν παίζαμε το ίδιο χαμηλά, ανεβήκαμε, πιέσαμε τον αντίπαλο, που είναι ποιοτικός".

Όσον αφορά τον επαναληπτικό και αν οι ερυθρόλευκοι θα πάρουν την πρόρκιση: "Ξέρουμε να αντιμετωπίζουμε δυσκολίες, είμαστε μεγάλος σύλλογος και ποιοτική ομάδα. Μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση και πιστεύουμε σε αυτό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ