ΡΟΜΑ

Μουρίνιο: Ξέσπασε σε λυγμούς μετά την πρόκριση της Ρόμα στον τελικό

Μουρίνιο: Ξέσπασε σε λυγμούς μετά την πρόκριση της Ρόμα στον τελικό
PRINT SCREEN

Η εκτός έδρας λευκή ισοπαλία απέναντι στην Λεβερκούζεν έφερε την πρόκριση στον τελικό του Europa League για την Ρόμα και μαζί μία έντονη συγκινησιακή φόρτιση για τον Ζοζέ Μουρίνιο που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Η Ρόμα ταξίδεψε στην Γερμανία με προβάδισμα ενός γκολ (του Μπόβε) από τον πρώτο ημιτελικό του Europa League στο "Ολίμπικο" και παρά το γεγονός πως δέχτηκε μεγάλη πίεση από την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο, άντεξε. Σε αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο η στρατηγική και η τακτική του Ζοζέ Μουρίνιο, με τους τζαλορόσι να μην έχουν πρόβλημα να παίξουν άμυνα για 90+ λεπτά και να πανηγυρίζουν στο φινάλε μία τεράστια πρόκριση, για δεύτερη σερί χρονιά σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Αναμφίβολα, ο Πορτογάλος προπονητής έχει τεράστια συμβολή σε αυτή την επιτυχία αφού έναν χρόνο πριν ήταν εκείνος που την είχε οδηγήσει σε μία άλλη τεράστια διάκριση, την κατάκτηση του Conference League στην παρθενική σεζόν του στον πάγκο, με τον special one να ανεβαίνει μάλιστα σε ένα ιδιαίτερα τιμητικό πόντιουμ.

Αυτό που συμπεριλαμβάνει τους προπονητές με τις περισσότερες παρουσίες σε ευρωπαϊκούς τελικούς, με τον Μουρίνιο να έχει πλέον 6, όσες και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και να έχει μπροστά του μόνο τον Τζοβάνι Τραπατόνι, με 7 παρουσίες σε τελικούς.

Μουρίνιο: Ξέσπασε σε λυγμούς μετά την πρόκριση της Ρόμα στον τελικό
PRINT SCREEN

Το πόσο πολύ χάρηκε για αυτό το αποτέλεσμα, φάνηκε μάλιστα και μέσα από τις τηλεοπτικές κάμερες αφού τον "συνέλαβαν" κάποια στιγμή να ξεσπάει σε λυγμούς, έστω και για μερικά δευτερόλεπτα, πριν αγκαλιάσει τον ομόλογό του, Τσάμπι Αλόνσο, και κατευθυνθεί προς το πέταλο που φιλοξενούσε τους εκδρομείς οπαδούς της Ρόμα για να σφίξει τη γροθιά του και να πανηγυρίσει έντονα μαζί τους.

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ