ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Μουρίνιο: Βαριά τιμωρία από την UEFA στον Πορτογάλο, εκτός πάγκων για τέσσερα ευρωπαϊκά ματς

Μουρίνιο: Βαριά τιμωρία από την UEFA στον Πορτογάλο, εκτός πάγκων για τέσσερα ευρωπαϊκά ματς
@2023 PETR DAVID JOSEK/AP IMAGES

Η λεκτική επίθεση που εξαπέλυσε κατά του διαιτητή στο φινάλε του τελικού του Europa League μεταξύ της Σεβίλλης και της Ρόμα θα στοιχίσει ακριβά στον Ζοζέ Μουρίνιο, με την UEFA να του επιβάλλει ποινή αποκλεισμού από τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Η Ρόμα έχασε τον τελικό του Europa League από την Σεβίλλη και το γεγονός αυτό εξόργισε τον Ζοζέ Μουρίνιο, με τον special one να θεωρεί τον Άντονι Τέιλορ υπεύθυνο για την ήττα των Ρωμαίων και να εξαπολύει έντονη φραστική επίθεση εις βάρος του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εκείνες οι δηλώσεις του Πορτογάλου είχαν προκαλέσει αίσθηση και όλοι ανέμεναν πως δεν θα γλίτωνε την τιμωρία, κάτι που έγινε. Η απόφαση για την "καμπάνα" εις βάρος του special one εκδόθηκε την Τετάρτη (21/06), με την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να κάνει γνωστό πως ο 60χρονος προπονητής θα βρεθεί για τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια εκτός πάγκων, πληρώνοντας τη συμπεριφορά του.

Πέρα μάλιστα από την ποινή στον Μουρίνιο, η UEFA επέβαλε ποινή και στην Ρόμα, με τη διοίκηση του ιταλικού συλλόγου να καλείται να πληρώσει 55.000 ευρώ πρόστιμο, ενώ στο πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι της τη νέα σεζόν θα υπάρχει μερικό κλείσιμο του "Ολίμπικο".

TAGS ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ