ΤΟΤΕΝΑΜ

Μουρίνιο: "Πλέον είμαι ο Experienced One"

Ο Ζοσέ Μουρίνιο στην αναμέτρηση της Τότεναμ με την Γουέστ Μπρομ σε αγώνα της Premier League.
Ο Ζοσέ Μουρίνιο στην αναμέτρηση της Τότεναμ με την Γουέστ Μπρομ AP PHOTO/DAVE THOMPSON, POOL

Ο Ζοσέ Μουρίνιο σε συνέντευξή του μίλησε για την προπονητική του εμπειρία τονίζοντας ότι το παρατσούκλι του πρέπει να μετατραπεί από Special One σε Experienced One.

Το γνωστό παρατσούκλι του Ζοσέ Μουρίνιο είναι το Special One, το οποίο απέκτησε όταν ο ίδιος περιέγραψε τον εαυτό του έτσι, κατά την μετακόμισή του από την Πόρτο στην Τσέλσι. Ωστόσο, σε νέα του συνέντευξη στο ESPN τόνισε ότι πλέον με την πλούσια καριέρα που έχει πρέπει να ονομάζεται ο Experienced One, λόγω της εμπειρίας του.

"Πλέον είμαι ο Experienced One. Είμαι πάρα πολύ έμπειρος. Βασικά όλα όσα μου συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο είναι deja vu, είναι κάτι που μου έχει συμβεί στο παρελθόν.

Υπάρχουν δουλειές που χρειάζεται φυσική κατάσταση όπως ένας ποδοσφαιριστής. Ένας 40χρονος δεν έχει τις ίδιες δυνατότητες με έναν 20χρονο ή έναν 30χρονο, εκτός αν είσαι ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Στην προπόνηση χρειάζεσαι μόνο το μυαλό σου, ένας συνδυασμός εμπειρίας και γνώσης σε κάνουν καλύτερο" ανέφερε ο προπονητής των σπιρουνιών.

Η Τότεναμ βρίσκεται δεύτερη στο πρωτάθλημα με 17 πόντους και τους Χάρι Κέιν και Σον να πρωταγωνιστούν. Ο Ζοσέ Μουρίνιο αναφέρθηκε στους δύο ποδοσφαιριστές του και στην σχέση του μέσα και έξω από το γήπεδο.

"Νομίζω ξεκίνησε με την σχέση που έχουν. Είναι καλοί φίλοι τους αρέσει να παίζουν μαζί. Θέλουν μόνο να κερδίζουν, δεν υπάρχει χώρος για ζήλια. Ο Σόνι είναι ένας γρήγορος παίκτης, του αρέσουν οι επιθέσεις στον χώρο. Ο Χάρι είναι τρομερός με την μπάλα, είναι παίκτης με ποιότητα" υποστήριξε ο Μουρίνιο.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ