ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Μουρίνιο: Το "μία μέρα θα πάω στη Σαουδική Αραβία" και οι τρελές οικονομικές προτάσεις από τη χώρα του Κόλπου

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στον τελικό Europa League της Ρόμα κόντρα στη Σεβίλλη
Ο Ζοζέ Μουρίνιο στον τελικό Europa League της Ρόμα κόντρα στη Σεβίλλη © 2023 DARKO BANDIC / AP IMAGES

Ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο μετά τη απόλυσή του από τον πάγκο της Ρόμα, με τον δρόμο πλέον για τη μετακόμιση στη Σαουδική Αραβία να είναι πιο ανοιχτός από ποτέ. Ένα πρωτάθλημα που σύμφωνα με τον Πορτογάλο θα ήθελε να αποτελέσει ενεργό μέλος του.

"Ορφανός" είναι από το πρωί της Τρίτης (16/1) ο πάγκος της Ρόμα, καθώς ο ιταλικός σύλλογος αποφάσισε να βάλει τέλος στο συμβόλαιο του δεύτερου πιο ακριβοπληρωμένου προπονητή της Serie A, Ζοζέ Μουρίνιο, έξι μήνες πριν την ολοκλήρωσή του (30 Ιουνίου 2024).

Πλέον, ο 60χρονος είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος ενδέχεται να είναι η Saudi Pro League, καθώς κατά το παρελθόν τόσο οι τρελές οικονομικές προτάσεις που είχε στα χέρια του, όσο και η ραγδαία εξέλιξη του πρωταθλήματος έχουν κάνει τον Μουρίνιο να δηλώσει: "Μία μέρα θα πάω στη Σαουδική Αραβία".

Μένει να φανεί εάν τα 50 εκατομμύρια ευρώ που προσέφεραν στον Πορτογάλο το καλοκαίρι του 2023 οι Αλ Χιλάλ και Αλ Ιτιχάντ, σύμφωνα με την Corriere dello Sport, κινήσουν το ενδιαφέρον του εν όψει του ποδοσφαιρικού του μέλλοντος.

Να σημειωθεί ότι η Αλ Ιτιχάντ ανακοίνωσε πριν δύο μήνες την απόκτηση του Μαρσέλο Γκαγιάρδο, ενώ στον πάγκο της ομάδας του Νεϊμάρ (Αλ Χιλάλ) βρίσκεται ο Ζόρζε Ζεσούς.

TAGS ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ