ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουρίνιο: "Θέλω να δουλέψω το καλοκαίρι, παράξενο που απολύθηκα μετά από δύο σερί ευρωπαϊκούς τελικούς"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο φιλάει το τρόπαιο του Conference League που κατέκτησε το 2022 με την Ρόμα
Ο Ζοζέ Μουρίνιο φιλάει το τρόπαιο του Conference League που κατέκτησε το 2022 με την Ρόμα @2022 THANASSIS STAVRAKIS/AP IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στους πάγκους στο φινάλε της σεζόν ενώ χαρακτήρισε παράξενη την απόφαση της διοίκησης της Ρόμα να τον απολύσει, κουβαλώντας πίσω του δύο διαδοχικές παρουσίες σε ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ήταν από τους εκλεκτούς καλεσμένους στο πορτογαλικό Moto GP όπου κλήθηκε να ανεμίσει την σημαία για την έναρξη του αγώνα και στο πλαίσιο αυτής της παρουσίας του δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει για ποδόσφαιρο.

Και αυτό γιατί ερωτήθηκε για τα πλάνα του, με δεδομένο πως βρίσκεται εδώ και μήνες στο ταμείο ανεργίας έπειτα από την απόλυσή του από την Ρόμα, με τον "Special One" να μην κρύβει την επιθυμία του να επιστρέψει στη δράση μιλώντας στην "A Bola":

"Προς το παρόν, τίποτα, καμία είδηση. Δεν έχω σύλλογο, είμαι ελεύθερος αλλά θέλω να δουλέψω. Στην εθνική Πορτογαλίας; Ποτέ μην λες ποτέ, ειδικά στο ποδόσφαιρο.

Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου, μπορώ να προπονήσω οπουδήποτε. Δεν έχω προβλήματα. Η φυγή μου από την Ρόμα; Δεν υπάρχει κάτι παράξενο σε αυτό.

Είναι δύσκολο να καταλάβω πώς ένας προπονητής που φτάνει δύο διαδοχικούς ευρωπαϊκούς τελικούς, απολύεται. Αυτό είναι το μοναδικό παράξενο πράγμα", τόνισε ο 61χρονος Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος έριξε παράλληλα και τη μπηχτή του για τον Τιάγκο Πίντο μετά την πρόσφατη τοποθέτηση του άλλοτε διευθυντή των τζαλορόσι για το πόσο δύσκολο ήταν το αντίο με τον "Μου":

"Οι συνεντεύξεις του δεν με ενδιαφέρουν, δεν χάνω χρόνο για να τις διαβάζω ή να τις ακούω. Δεν έχω το παραμικρό ενδιαφέρον. Αν θα δουλέψει ξανά μαζί μου; Όχι, σίγουρα όχι. Αυτό δεν μπορεί να γίνει".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ