ΡΟΜΑ

Μουρίνιο: "Θέλω 67.000 οπαδούς-παίκτες με Φέγενορντ, τελευταία στιγμή η απόφαση για Ντιμπάλα"

Μουρίνιο: "Θέλω 67.000 οπαδούς-παίκτες με Φέγενορντ, τελευταία στιγμή η απόφαση για Ντιμπάλα"
@2023 ALVARO BARRIENTOS/AP IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ξεκαθάρισε πως όλοι στην Ρόμα είναι ήρεμοι για τη ρεβάνς με την Φέγενορντ που δίνει εισιτήριο για τους "4" του Europa League και ζήτησε τη στήριξη του κόσμου, ενώ δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την αγωνιστική κατάσταση του Ντιμπάλα.

Η ήττα με 1-0 στο Ρότερνταμ έκανε δύσκολο το έργο της Ρόμα στο δρόμο προς τα ημιτελικά του Europa League, όμως η ρεβάνς είναι στο "Ολίμπικο" που τη φετινή σεζόν είναι η δύναμη πυρός της και το γεγονός αυτό κάνει τον Ζοζέ Μουρίνιο να έχει πίστη στην ανατροπή απέναντι στην Φέγενορντ.

Κάτι που ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης, με τον special one να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα στους φίλους των τζαλορόσι ενόψει αυτού του άκρως σημαντικού ματς της ομάδας του: "Είμαστε ήρεμοι, είναι ένα ωραίο ματς να δίνει κάποιος.

Υπάρχει ένα αρνητικό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα αλλά η πρόκριση είναι ανοιχτή. Υπάρχει ένα γήπεδο που είναι έτοιμο να παίξει μαζί μας.

Θέλω 67 χιλιάδες οπαδούς-παίκτες στο πλευρό μας", τόνισε στις δηλώσεις του ο Πορτογάλος, για να προσθέσει: "Είμαι εδώ και δύο ημέρες στην Τριγκόρια, βγήκα την Δευτέρα για να πάω να βρω έναν φίλο, έπειτα επέστρεψα και δεν ξαναβγήκα.

Αυτό που συμβαίνει έξω από την Τριγκόρια δεν το έχω αισθανθεί. Είμαι ήρεμος αλλά είναι μία παράξενη ηρεμία που δεν είναι αληθινή 24 ώρες πριν από ένα τέτοιο παιχνίδι.

Περιμένω πολλά από την ομάδα μου. Ή νικάμε και προχωράμε, ή πάμε σπίτι κουρασμένοι και λυπημένοι, ξέροντας ότι έχουμε δώσει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο".

Όσο για το μεγάλο ερωτηματικό που υπάρχει δίπλα στον Πάουλο Ντιμπάλα, με τον Αργεντινό να τραυματίζεται στο πρώτο ματς και να δίνει εξαιρετικά αμφίβολος ενόψει της της ρεβάνς (εκτός αποστολής από το κυριακάτικο ματς πρωταθλήματος με την Ουντινέζε, σε αντίθεση με τον Έιμπραχαμ που αγωνίστηκε 15 λεπτά αφήνοντας πίσω το πρόβλημα τραυματισμού του), είπε:

"Δεν ξέρω, μέχρι στιγμής έχει κάνει προπονήσεις σε χαμηλή ένταση. Μόνο το πρωί της Πέμπτης θα γνωρίζουμε αν θα μπορέσει να παίξει, αν θα είναι στον πάγκο, αν θα είναι βασικός ή αν δεν θα είναι διαθέσιμος".

TAGS ΡΟΜΑ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ