ΡΟΜΑ

Μουρίνιο: "Συγχαρητήρια στην Νάπολι που πήρε τη νίκη χωρίς να το αξίζει"

Μουρίνιο: "Συγχαρητήρια στην Νάπολι που πήρε τη νίκη χωρίς να το αξίζει"
@2022 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Η Νάπολι πήρε σπουδαία νίκη με μεγάλη εμφάνιση στο "Ολίμπικο" επικρατώντας 1-0 της Ρόμα, όμως ο Ζοζέ Μουρίνιο φρόντισε να τραβήξει πάνω του τα φώτα στο φινάλε, υποστηρίζοντας πως οι παρτενοπέι πήραν άδικα το τρίποντο.

Το μεγάλο ματς της 11ης αγωνιστικής της Serie A βρήκε την Νάπολι να νικάει με 1-0 την Ρόμα στο "Ολίμπικο" και να πανηγυρίζει μία σπουδαία νίκη που την κράτησε στο +3 από την δεύτερη Μίλαν, όμως παρά το γεγονός πως ήταν ξεκάθαρα ανώτερη, το φινάλε του αγώνα βρήκε τον Ζοζέ Μουρίνιο να αμφισβητεί την υπεροχή της.

"Συγχαρητήρια στην Νάπολι που κέρδισε χωρίς να το αξίζει και στους δικούς μου παίκτες που έχασαν χωρίς να το αξίζουν. Είχαμε μία ικανοποιητική απόδοση για να μη χάσουμε το παιχνίδι αλλά ήθελα να πάρω τη νίκη όπως έκαναν εκείνοι: με μερικά μόνο σουτ στην εστία και ένα γκολ", τόνισε με δηλώσεις του στο τηλεοπτικό δίκτυο "Dazn" ο "special one" για να προσθέσει:

"Ήταν ένα παιχνίδι ισορροπημένο και κοντρολαρισμένο, στη συνέχεια εξαιτίας των αρκετών κίτρινων καρτών και της κούρασης, βρεθήκαμε σε δύσκολη θέση.

Στον πάγκο είχα λίγες λύσεις για να κρατήσουμε την ίδια απόδοση, με τους Κάρσντορπ, Σπινατσόλα και Πελεγκρίνι να έχουν προβλήματα.

Γενικά, ελέγξαμε το ματς απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Απόψε όποια ομάδα έβαζε πρώτη γκολ θα έπαιρνε το παιχνίδι, το έκαναν εκείνοι και νίκησαν.

Η Νάπολι είναι ποιοτική ομάδα, εμείς είχαμε κάποιες φάσεις στην αντεπίθεση με ένας εναντίον ενός, αλλά στις λίγες ευκαιρίες που είχαμε, δεν μπορέσαμε να τις εκμεταλλευτούμε".

TAGS ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ