ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Μουρίνιο: Ο τέταρτος διαιτητής που τσακώθηκε με τον Πορτογάλο κινδυνεύει με βαριά τιμωρία

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Γιοκοχάμα | 28 Νοεμβρίου 2022
Ο Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Γιοκοχάμα | 28 Νοεμβρίου 2022 @2022 SHUJI KAJIYAMA/AP IMAGES

Ο τέταρτος διαιτητής με τον οποίο τσακώθηκε ο Ζοζέ Μουρίνιο στην αναμέτρηση της Ρόμα με την Κρεμονέζε θα τιμωρηθεί με βαριά καμπάνα.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές και πρόστιμο για τη συμπεριφορά του στον αγώνα της Ρόμα κόντρα στην Κρεμονέζε, όμως ο τέταρτος διαιτητής με τον οποίο τσακώθηκε δεν θα τη γλιτώσει και κινδυνεύει με ακόμα πιο βαριά καμπάνα.

Η Repubblica δημοσίευσε τα λόγια του Μάρκο Σέρα προς τον Πορτογάλο προπονητή κατά τη διάρκεια του καυγά τους, με τον 40χρονο διαιτητή να φέρεται πως είπε "κοίτα τη γ.....η δουλειά σου" στον Μουρίνιο, όταν εκείνος ζήτησε εξηγήσεις για το μη καταλογισμό φάουλ σε παίκτη του. Στη συνέχεια, εμφανίζεται να του είπε "σε κοροϊδεύουν όλοι, πήγαινε σπίτι σου".

Η ένωση διαιτητών στην Ιταλία αναμένεται να κινηθεί πειθαρχικά εναντίον του Σέρα, ο οποίος αναμένεται να τιμωρηθεί για αρκετό χρονικό διάστημα, ακόμα και να υποβιβαστεί.

TAGS ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ