ΡΟΜΑ

Μουρίνιο: "Λουκάκου; Μετά από τον Αζμούν, μου υποσχέθηκαν ακόμη έναν επιθετικό"

Μουρίνιο: "Λουκάκου; Μετά από τον Αζμούν, μου υποσχέθηκαν ακόμη έναν επιθετικό"
@2023 PETR DAVID JOSEK/AP IMAGES

Η Ρόμα καταβάλλει προσπάθειες για να αποκτήσει ως δανεικό τον Ρομέλου Λουκάκου και ο Ζοζέ Μουρίνιο άφησε ορθάνοιχτο το παράθυρο για τη μεταγραφή, τονίζοντας πως εκτός από τον Αζμούν η διοίκηση του έχει υποσχεθεί πως θα πάρει και άλλο φορ.

Το μέλλον του Ρομέλου Λουκάκου είναι μακριά από την Τσέλσι, καθώς ο Βέλγος επιθετικός προπονείται με την Κ21 της ομάδας και δεν έχει επικοινωνία με τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο, ωστόσο μετά από την καθυστέρηση της συμφωνίας με την Γιουβέντους υπάρχει νέα ομάδα που εμφανίστηκε δυναμικά στο προσκήνιο για τον Βέλγο και αυτή είναι η Ρόμα.

Το ενδιαφέρον μάλιστα των τζαλορόσι για τον παίκτη φρόντισε να το αποτυπώσει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο ο Ζοζέ Μουρίνιο όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα ρεπορτάζ που φέρνουν την φιναλίστ του περυσινού τελικού του Europa League να κάνει αγώνα δρόμου για να τον αποκτήσει.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Υπάρχουν προπονητές και σύλλογοι που επιλέγουν τους παίκτες και εκείνοι όπου φτάνουν οι πρώτες επιλογές τους. Τόσο στην Αγγλία όσο και στην Ιταλία υπάρχουν τέτοιου είδους σύλλογοι αλλά εμείς είμαστε σε μία άλλη κατάσταση.

Αυτός που μου προτάθηκε από τον διευθυντή της ομάδας ήταν ο Αζμούν, όχι ως "ο δικός μου" επιθετικός αλλά ως ένας "από τους επιθετικούς μου".

Είναι σε καλή κατάταση τότε μπορεί να βοηθήσει. Δεν τα πήγε καλά στην Λεβερκούζεν και για αυτό μπορούμε να τον πάρουμε δανεικό, διαφορετικά θα παρέμενε εκεί. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει", τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος, για να προσθέσει με νόημα:

"Ο Πίντο μού είπε ότι θα έρθει και άλλος επιθετικός. Είμαι ήρεμος και περιμένω, είναι πιο σημαντικό το ματς που έχουμε να δώσουμε το Σάββατο (σ.σ. εκτός έδρας με την Βερόνα) παρά με τις μεταγραφές.

Θα έρθει λοιπόν ακόμη ένας επιθετικός και αυτό με κάνει χαρούμενο. Εάν ο άλλος φορ είναι ποιοτικός, τότε με τους Μπελότι, Αζμούν και αυτόν τον υποθετικό τρίτο στράικερ, μιλάμε για καλές λύσεις μπροστά.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ποιόν μου υποσχέθηκε ο Πίντο; Κανένα όνομα, όμως μου είπαν ότι η διοίκηση θα δουλέψει σκληρά για ακόμη έναν επιθετικό, με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτούς που έχουμε σήμερα".

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ