ΡΟΜΑ

Μουρίνιο: "Η Ρόμα δεν έχει τον Χάλαντ, μπορεί να χάσουν δύο ματς οι Ντιμπάλα και Έιμπραχαμ"

Μουρίνιο: "Η Ρόμα δεν έχει τον Χάλαντ, μπορεί να χάσουν δύο ματς οι Ντιμπάλα και Έιμπραχαμ"
@2023 PETER DEJONG/AP IMAGES

Η Ρόμα δεν έχασε μόνο τον πρώτο προημιτελικό του Europa League από τη Φέγενορντ, αλλά και τους Ντιμπάλα και Έιμπραχαμ με προβλήματα τραυματισμών, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να τονίζει πως οι τζαλορόσι δεν έχουν αρκετούς παίκτες για το ροτέισον.

Ο πρώτος προημιτελικός του Europa League στο "Κάιπ" του Ρότερνταμ δεν κύλησε καλά για την Ρόμα. Και αυτό γιατί γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Φέγενορντ από το γκολ του Ματς Βίφερ στο 53ο λεπτό, σε ένα ματς που προηγουμένως είχε δει τον Λορέντσο Πελεγκρίνι να αστοχεί σε πέναλτι και του Πάουλο Ντιμπάλα και Τάμι Έιμπραχαμ να εγκαταλείπουν τραυματίες τον αγωνιστικο χώρο.

Όλα αυτά έκαναν τον Ζοζέ Μουρίνιο να παραδεχτεί για μία ακόμα φορά τη φετινή σεζόν πως οι τζαλορόσι δεν είναι όσο κυνικοί χρειάζονται απέναντι στην αντίπαλη εστία αλλά και να τονίζει τη δυσκολία που αντιμετωπίζει κάθε φορά που υποχρεώνεται να κάνει ροτέισον για να κρατήσει φρέσκια την ομάδα του σε Ιταλία και Ευρώπη.

"Δεν έχουμε τον Χάλαντ στην επίθεση. Αυτοί είμαστε, προσπαθούμε να δίνουμε πάντα τον καλύτερο εαυτό μας. Τα παιδιά παίζουν με ψυχή και αξιοπρέπεια, είχαμε την ευκαιρία να φύγουμε με θετικό αποτέλεσμα αλλά δεν την αρπάξαμε και χάσαμε.

Υποφέρουμε, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή (σ.σ. με Ουντινέζε στο πρωτάθλημα) και έπειτα ξανά την ερχόμενη Πέμπτη (σ.σ. ρεβάνς με την Φέγενορντ) και δεν έχουμε αρκετούς παίκτες για το ροτέισον", υπογράμμισε ο special one, για να κάνει κατόπιν την εκτίμηση πως θα στερηθεί το βασικό επιθετικό του δίδυμο στα δύο επόμενα ματς.

"Πιθανότατα θα χάσουμε τους Ντιμπάλα και Έιμπραχαμ για τα επόμενα δύο παιχνίδια. Θα μπορούσαμε και το περασμένο Σάββατο να σκοτώσουμε το ματς με την Τορίνο και δεν το κάναμε.

Είμαστε μία ομάδα που δεν σκοράρει πολλά γκολ. Αν θυμηθείτε το παιχνίδι με την Ζάλτσμπουργκ, είχαμε αρκετές ευκαιρίες αλλά στο τέλος πέτυχαν εκείνοι γκολ. Έχουμε αυτό το πρόβλημα, δεν έχουμε πολλούς επιθετικογενείς παίκτες".

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ