ΡΟΜΑ

Μουρίνιο: "Εάν με έψαξαν οι άνθρωποι της Παρί, δεν με βρήκαν"

Μουρίνιο: "Εάν με έψαξαν οι άνθρωποι της Παρί, δεν με βρήκαν"
@2023 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Τα σενάρια που θέλουν τη διοίκηση της Παρί να φλερτάρει μαζί του για να τον έχει στον πάγκο της από τη νέα σεζόν δεν αγγίζουν τον Ζοζέ Μουρίνιο, με τον Πορτογάλο να τα αποδομεί με ευρηματικό τρόπο ενόψει του πρώτου ημιτελικού του Europa League.

Η Ρόμα μετράει αντίστροφα για τον πρώτο ημιτελικό του Europa League με αντίπαλο την Μπάγερν Λεβερκούζεν την Πέμπτη (11/05, 22:00, COSMOTE SPORT 3 HD, LIVE από SPORT24) και το γεγονός αυτό είναι το μοναδικό που τριβελίζει στην παρούσα φάση το μυαλό του Ζοζέ Μουρίνιο.

Αυτό φρόντισε να το καταστήσει σαφές ο ίδιος, με τον Πορτογάλο να δέχεται ερωτήσεις στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (10/5) για τα ρεπορτάζ που ήθελαν την Παρί να τον έχει προσεγγίσει (μέσω του μάνατζέρ του) για να διαδεχτεί τον Κριστόφ Γκαλτιέ στο τέλος της σεζόν, και να απαντάει με νόημα:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Εάν με κάλεσαν, δεν με βρήκαν, δεν έχω μιλήσε ποτέ μαζί τους", τόνισε ο special one, για να δώσει έτσι το έναυσμα να μπει στην κουβέντα η προσεχής αντίπαλος των τζαλορόσι, η Μπάγερ Λεβερκούζεν, και να δηλώσει μεταξύ άλλων:

"Είναι μεταξύ των καλύτερων ομάδων όσον αφορά στις αντεπιθέσεις. Είναι πολύ επικίνδυνοι σε αυτό το κομμάτι, αμύνονται, περιμένουν από τον αντίπαλο να χάσει τη μπάλα και τότε είναι δύσκολο να τους σταματήσεις.

Έχουν πολλούς επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές". Όσον αφορά στους Ντιμπάλα και Βαϊνάλντουμ που πήραν μέρος στην τελευταία προπόνηση αλλά παραμένουν εξαιρετικά αμφίβολοι λόγω τραυματισμών, είπε:

"Είναι δύσκολο, δεν λέω αδύνατο, αλλά είναι δύσκολο. Δεν ξέρω για πόση ώρα μπορούν να παίξουν. Το πρωί της Πέμπτης θα δούμε αν θα μπορέσουν να είναι βασικοί ή όχι.

Κάνουν ό,τι μπορούν για να αναρρώσουν και προετοιμαζόμαστε είτε με αυτούς, είτε χωρίς αυτούς".

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ EUROPA LEAGUE ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ