ΡΟΜΑ

Μουρίνιο: "Δεν ξέρω αν θα παραμείνω στη Ρόμα την επόμενη σεζόν"

Roma's head coach Jose Mourinho speaks to Roma's Romelu Lukaku, right, and Rasmus Kristensen during a Serie A soccer match between Roma and Empoli, at Rome's Olympic stadium, Sunday, Sept. 17, 2023. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Ο Μουρίνιο δίνει οδηγίες στους παίκτες της Ρόμα, Λουκάκου και Κρίστενσεν 2023 AP IMAGES/ALESSANDRA TARANTINO

Αβέβαιο μοιάζει το μέλλον του Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα για την αγωνιστική περίοδο 2024/2025, με τον Πορτογάλο προπονητή να το γνωστοποιεί σε συνέντευξη που παραχώρησε σε μέσο της Ιταλίας.

Το δεύτερο μέρος της μεγάλης συνέντευξης που παραχώρησε ο Ζοζέ Μουρίνιο στο Sky Sport Italia προβλήθηκε σήμερα (10/10), με τον τεχνικό της Ρόμα να δηλώνει για ακόμα μια φορά ότι δεν ξέρει σε ποιον πάγκο θα τον βρει το προσεχές μέλλον, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη υπόσταση στις πρόσφατες δηλώσεις του ότι κάποια μέρα θα προπονήσει ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Με το συμβόλαιό του να λήγει τον Ιούνιο του 2024, ο Μουρίνιο δεν ξέρει αν θα παραμείνει στη Ρόμα την επόμενη σεζόν και επιμένει ότι τον "αντι-Μουρινισμό" ακολουθούν όσοι χαίρονται όταν οι Τζιαλορόσι δεν κερδίζουν.

"Δεν ξέρω. Πριν από τον τελικό της Βουδαπέστης, είχα υποσχεθεί στους παίκτες ότι θα μείνω. Μετά το παιχνίδι με τη Σπέτσια στο Stadio Olimpico, είπα στους οπαδούς ότι θα μείνω, και εδώ είμαι τώρα", απάντησε για το μέλλον του μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν.

Η συνέντευξη κλείνει με μία κλασική απάντηση Μουρίνιο, σε σχετική ερώτηση για το αν υπάρχει "Μουρινισμός" και τι σημαίνει. "Υπάρχει και ο αντι-Μουρινισμός. Ειδικά στη Ρώμη, μπορείς να βρεις και τις δύο πλευρές. Ο αντι-Μουρινισμός ακολουθείται από ανθρώπους που χαίρονται όταν η Ρόμα δεν κερδίζει και όταν η Ρόμα δεν έχει ευρωπαϊκές επιτυχίες.

Διασκεδάζουν στο ραδιόφωνο και αυτό είναι μια χαρά. Το λέω αυτό επειδή συναντώ ανθρώπους στο δρόμο, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, που ταυτίζονται με τον τρόπο ζωής μου. Για μένα, όμως, το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι πάντα το επόμενο, το παρελθόν είναι ιστορία".

TAGS ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ