ΡΟΜΑ

Μουρίνιο: "Χάσαμε το ντέρμπι από ένα πέναλτι του VAR"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο σε ματς της Ρόμα κόντρα στην Λάτσιο για το Coppa Italia | 10 Ιανουαρίου 2024
Ο Ζοζέ Μουρίνιο σε ματς της Ρόμα κόντρα στην Λάτσιο για το Coppa Italia | 10 Ιανουαρίου 2024 @2024 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν έκρυψε την πίκρα του για τον αποκλεισμό της Ρόμα από τα ημιτελικά του Coppa Italia αλλά και από τον τρόπο που ήρθε αυτή, τονίζοντας πως το πέναλτι της Λάτσιο είναι ένα σφύριγμα που δεν δινόταν στην εποχή προ του VAR.

Η Λάτσιο πανηγύρισε μία σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του Coppa Italia στο ντεμπούτο του Χρήστου Μανδά κάτω από την εστία της, με το 1-0 επί της Ρόμα, με το φινάλε να βρίσκει τον Ζοζέ Μουρίνιο "σκασμένο".

Αιτία το γεγονός πως η ήττα-αποκλεισμός για την ομάδα του ήρθε μέσω ενός πέναλτι που σφυρίχτηκε εις βάρος της, με τον special one να κάνει λογο για αποφάσεις που συνδέονται με το μοντέρνο ποδόσφαιρο και που δεν θα έπαιρνε ο διαιτητής πριν από 20 χρόνια.

"Όταν χάνεις είναι πάντα άσχημο, πόσο μάλλον όταν είναι σε ντέρμπι. Είμαστε πάντα σε δύσκολη θέση και παλεύουμε με τα προβλήματά μας αλλά τις τελευταίες εβδομάδες τα είχαμε πάει καλά.

Απόψε χάσαμε από ένα πέναλτι του VAR. Δεν το έδωσε ο διαιτητής στα τρία μέτρα αλλά το video. Είκοσι χρόνια πριν οι παίκτες δεν έπεφταν όπως κάνουν τώρα", τόνισε ο Πορτογάλος στις δηλώσεις μετά τον αποκλεισμό, και συμπλήρωσε:

"Απόψε η Ρόμα μού φαινόταν ως η ομάδα με τη μεγαλύτερη προσωπικότητα που ήταν πιο καλά στημένη στο γήπεδο. Όταν όμως χάσαμε τον Ντιμπάλα (σ.σ. έγινε αλλαγή στην έναρξη του δευτέρου μέρος λόγω ενοχλήσεων) άλλαξε όλο το παιχνίδι μας.

Χωρίς αυτόν υπάρχει λιγότερη ποιότητα όσον αφορά στην κατοχή μπάλας όμως δεχτήκαμε ένα γελοίο γκολ αν λάβει κανείς υπόψη από πού ξεκίνησε.

Σε αυτά τα ματς όποιος σκοράρει πρώτος έχει το αβαντάζ και όποιος είναι γηπεδούχος εξαφανίζει τις μπάλες. Με τον Ορσάτο διαιτητή, η ομάδα που σκοράρει πρώτη κερδίζει, επειδή δεν αφήνει στη συνέχεια να παιχτεί ματς".

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ