ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Μουντιάλ 2022: Το Μαρόκο άλλαξε την Ντόχα

Μουντιάλ 2022: Το Μαρόκο άλλαξε την Ντόχα
© 2022 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Η παραμυθένια πορεία του Μαρόκου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ έχει αλλάξει σημαντικά το χρώμα της Ντόχα, με τους πανηγυρισμούς για την πρόκριση στην τετράδα να κρατούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ποιος να το έλεγε στους φίλους του Μαρόκου, που ήρθαν στην Ντόχα για το Παγκόσμιο Κύπελλο, πως θα έπρεπε να παρατείνουν τόσο πολύ την παρουσία τους, εδώ. Η ξέφρενη πορεία του Μαρόκου μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης δεν κέρδισε μόνο τον σεβασμό και την αναγνώριση απ όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα, αλλά έδωσε το έναυσμα σε ένα ολόκληρο έθνος να ζήσει μοναδικές στιγμές.

Χορηγός της μεγάλης αποστολής ο ΟΠΑΠ με το Πάμε Στοίχημα.

Ο τρόπος με τον οποίο εξέφρασαν οι φίλοι του Μαρόκου τη χαρά τους, μετά από το τέλος του προημιτελικού με την Πορτογαλία είναι ενδεικτικός. Για να γνωρίζετε βέβαια, ο χαμός δεν περιορίστηκε στα λεπτά που ακολούθησαν το φινάλε του αγώνα με την παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Κράτησε αρκετές ώρες, μέχρι τα ξημερώματα σχεδόν της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου.

Ουδείς μπορεί να τους πει κάτι γι αυτό. Παρά μόνο να χαρεί με τη χαρά τους, με τον αυθορμητισμό στον τρόπο που εκφράζονται.

Λίγες ώρες αργότερα, η Γαλλία πήρε κι αυτή το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά οι δικοί της φίλοι δεν ήταν εξίσου εκδηλωτικοί. Συνηθισμένοι γαρ από ανάλογες βραδιές, πιο... έμπειροι στη διαχείριση των καταστάσεων και σίγουρα πιο υποψιασμένοι γι αυτά που έρχονται.

Οι δυο τους, θα τα πουν σε τρεις ημέρες με φόντο τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μέχρι τότε, θα το ζουν με διαφορετικό τρόπο.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ