MUNDIAL ANALYSIS

Μουντιάλ 2022, Σερβία: Αυτά έκανε ο Άντριγια Ζίβκοβιτς κόντρα στη Βραζιλία

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς στην αναμέτρηση της Βραζιλίας με τη Σερβία
Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς στην αναμέτρηση της Βραζιλίας με τη Σερβία 2022 AP PHOTO/AIJAZ RAHI

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς έκανε το ντεμπούτο του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ στην αναμέτρηση της Σερβίας με τη Βραζιλία. Δείτε τα πεπραγμένα του τα 57 λεπτά που αγωνίστηκε.

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς ξεκίνησε βασικός το παιχνίδι της Σερβίας απέναντι στη Βραζιλία για την πρώτη αγωνιστική του έβδομου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε για 57' λεπτά πριν να γίνει αλλαγή με τον Νεμάνια Ράντονιτς να περνάει στη θέση του.

Ο Ντράγκαν Στόικοβιτς παρέταξε την ομάδα του με 3-4-3, με τον Ζίβκοβιτς να αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά στη μεσαία γραμμή. Παρακάτω στο γράφημα της Opta/Stats Perform μπορείτε να δείτε το δίκτυο μεταβιβάσεων και τον χώρο δράσης των παικτών της Σερβίας.

Ο χώρος δράσης και το δίκτυο μεταβιβάσεων της Σερβίας κόντρα στη Βραζιλία
Ο χώρος δράσης και το δίκτυο μεταβιβάσεων της Σερβίας κόντρα στη Βραζιλία OPTA


Ο Ζίβκοβιτς (14), όπως φαίνεται παραπάνω, αγωνίστηκε στα άκρα λίγο πιο πάνω από τη μεσαία γραμμή. Βρέθηκε μάλιστα στην ίδια ευθεία με την επιθετική τριάδα των Σέρβων, με το παιχνίδι του Στόικοβιτς να προσανατολίζεται προς τα δεξιά.

Ακρίβεια στις πάσες του

Στο παρακάτω γράφημα της Opta/Stats Perform μπορείτε να δείτε τα πεπραγμένα του Άντριγια Ζίβκοβιτς και τις μεταβιβάσεις του στα 57 λεπτά που αγωνίστηκε.

Τα στατιστικά και οι μεταβιβάσεις του Άντριγια Ζίβκοβιτς στην αναμέτρηση της Σερβίας με τη Βραζιλία
Τα στατιστικά και οι μεταβιβάσεις του Άντριγια Ζίβκοβιτς στην αναμέτρηση της Σερβίας με τη Βραζιλία OPTA/SPORT24

Ο Ζίβκοβιτς είχε 19 πάσες και μόλις τέσσερις εξ αυτών δεν ήταν πετυχημένες. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είχε επίσης έξι μεταβιβάσεις στην επίθεση, με μία key pass.

Στα λεπτά που αγωνίστηκε ήταν αρκετά δραστήριος με 36 ενέργειες και βοήθησε και ανασταλτικά με δύο κλεψίματα και δύο τάκλιν.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS MUNDIAL ANALYSIS ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ