ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022: Σαουδική Αραβία: Ο τραυματίας Αλ Σαχρανί θα πάει στη Γερμανία για ανάρρωση με εντολή του πρίγκιπα

Ο Γιασέρ αλ Σαχρανί της Σαουδικής Αραβίας μεταφέρεται εκτός αγωνιστικού χώρου κόντρα στην Αργεντινή για τη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Λουσαΐλ", Λουσαΐλ | Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022
Ο Γιασέρ αλ Σαχρανί της Σαουδικής Αραβίας μεταφέρεται εκτός αγωνιστικού χώρου κόντρα στην Αργεντινή για τη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Λουσαΐλ", Λουσαΐλ | Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022 © 2022/LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Γιασερ αλ Σαχρανί που τραυματίστηκε σοβαρά στις καθυστερήσεις της ιστορικής νίκης της Σαουδικής Αραβίας κόντρα στην Αργεντινή θα αναρρώσει στη Γερμανία, κατόπιν εντολής του πρίγκιπα της χώρας.

Ο τραυματισμός στο κεφάλι του Γιασέρ αλ Σαχρανί αποδείχθηκε σοβαρός και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει άλλο τη Σαουδική Αραβία, ύστερα από την ιστορική νίκη 2-1 κόντρα στην Αργεντινή για το Μουντιάλ 2022.

Ο 30χρονος μπακ της Αλ Χιλάλ υπέστη κάταγμα ζυγωματικού και εσωτερική αιμορραγία, όπως φάνηκε από τις ακτινογραφίες που έβγαλε, με συνέπεια να υποβληθεί σε άμεσες χειρουργικές επεμβάσεις.

Η αποκατάσταση δεν σταματάει εκεί και γι' αυτό ο πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, έδωσε εντολή ο παίκτης να πετάξει με ιδιωτικό αεροσκάφος στη Γερμανία για να συνεχίσει την ανάρρωσή του.

Ο Αλ Σαχρανί τραυματίστηκε στις καθυστερήσεις του θριάμβου κόντρα στην "αλμπισελέστε", όταν έπεσε πάνω του ο τερματοφύλακας της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ αλ Οβάις, χτυπώντας τον στο πρόσωπο με το γόνατο.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ