ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Ρονάλντο: Δεν έχει καταφέρει να σκοράρει σε ματς νοκ άουτ Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Ελβετία
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Ελβετία © 2022 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Το Μουντιάλ στο Κατάρ ολοκληρώθηκε για την Πορτογαλία και τον Κριστιάνο Ρονάλντο με τον 37χρονο επιθετικό να μην καταφέρνει ακόμη μια φορά να βρει δίχτυα σε παιχνίδι για τα νοκ άουτ.

Η Πορτογαλία ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο Μουντιάλ του 2022 μετά την ήττα-αποκλεισμό από το Μαρόκο στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι Πορτογάλοι επιστρέφουν σπίτι τους και μαζί με αυτούς και ο Κριστιάνο Ρονάλντο που μετά το ματς δεν άντεξε και έβαλε τα κλάμματα γιατί δεν αποκλείεται αυτό να ήταν το τελευταίο του παιχνίδι σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Ρονάλντο πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση με την Πορτογαλία να είναι πίσω στο σκορ με 1-0 αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Είχε δύο τελικές αλλά δεν ήταν αρκετές για να νικήσουν τον Μπόνο με αποτέλεσμα ο 37χρονος επιθετικός να ολοκληρώσει ένα ακόμη ματς των νοκ-άουτ χωρίς να πετύχει γκολ.

Είναι χαρακτηριστικό πως έχει παίξει σε οκτώ ματς στην καριέρα του σε φάση των νοκ άουτ αγώνων σε Παγκόσμια Κύπελλα και ποτέ δεν έχει καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Συνολικά έχει βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο 570 λεπτά, έχει κάνει 27 τελικές αλλά καμία εξ αυτών δεν έχει καταλήξει στο βάθος της εστίας. Και τα οκτώ γκολ που έχει πετύχει ο Ρονάλντο σε Μουντιάλ έχουν επιτευχθεί στη φάση των ομίλων.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ