ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Ριβάλντο για Μέσι: "Ο Θεός θα σε στέψει παγκόσμιο πρωταθλητή, αξίζεις αυτόν τον τίτλο"

Μουντιάλ 2022, Ριβάλντο για Μέσι: "Ο Θεός θα σε στέψει παγκόσμιο πρωταθλητή, αξίζεις αυτόν τον τίτλο"
@2022 NATACHA PISARENKO/AP IMAGES

Η Βραζιλία έμεινε εκτός διεκδίκησης του Μουντιάλ από τα προημιτελικά και ο Ριβάλντο δεν έχει πρόβλημα να στηρίξει την... αιώνια αντίπαλο Αργεντινή για την κατάκτηση του τροπαίου, εκφράζοντας την επιθυμία του να αναδειχτεί πρωταθλητής κόσμου ο Μέσι.

Είναι δυνατόν ένας Βραζιλιάνος και μάλιστα ποδοσφαιριστής να εκφράσει δημόσια τη στήριξή του στην Αργεντινή για να πάρει το Μουντιάλ; Θεωρητικά το ενδεχόμενο αυτό δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες όμως κάπου εδώ έρχεται ο Ριβάλντο για να σπάσει τα ταμπού και τα στερεότυπα και να εξωτερικεύει την επιθυμία του για την επιτυχία της αλμπισελέστε στα γήπεδα του Κατάρ.

Με την ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι να έχει ήδη κλείσει θέση στον τελικό και να περιμένει την αντίπαλό της από το ζευγάρι Γαλλία - Μαρόκο, ο νικητής της Χρυσής Μπάλας το 1999 και πρωταθλητής κόσμου με την Βραζιλία το 2002 στο Μουντιάλ της Ιαπωνίας/Νότιας Κορέας, ξεκαθάρισε πως θέλει το τρόπαιο να καταλήξει στα χέρια του Λιονέλ Μέσι.

"Δεν έχουμε πια την Βραζιλία ή τον Νεϊμάρ οπότε στον τελικό θα είμαι με την Αργεντινή. Δεν υπάρχουν λόγια για σένα Λιονέλ Μέσι.

Άξιζες να γίνεις παγκόσμιος πρωταθλητής στο παρελθόν, όμως ο Θεός ξέρει τα πάντα και θα σε στέψει την Κυριακή. Αξίζεις αυτόν τον τίτλο για το άτομο που είσαι και για το υπέροχο ποδόσφαιρο που έχεις παίξει.

Σου βγάζω το καπέλο, να σε ευλογεί ο Θεός", ανέφερε ο άλλοτε παίκτης των Ολυμπιακού και ΑΕΚ μέσα από ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ