ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Ρεγκραγκί: "Το παραμικρό λάθος κόντρα στην Γαλλία το πληρώνεις ακριβά"

Μουντιάλ 2022, Ρεγκραγκί: "Το παραμικρό λάθος κόντρα στην Γαλλία το πληρώνεις ακριβά"
@2022 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Ουαλίντ Ρεγκραγκί δήλωσε ευχαριστημένος για την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι παίκτες του με την Γαλλία, τονίζοντας πως το παραμικρό λάθος απέναντι στην παγκόσμια πρωταθλήτρια κοστίζει.

Το Μαρόκο έγραψε ιστορία με τις προκρίσεις τους απέναντι στην Ισπανία (στη φάση των "16") και στην Πορτογαλία (στους "8') όμως κόντρα στην Γαλλία δεν μπόρεσε να πετύχει νέο άθλο και γνώρισε την ήττα με 2-0, για να έχει ως... παρηγοριά το γεγονός πως έγινε η πρώτη αφρικανική ομάδα με παρουσία στα ημιτελικά του Μουντιάλ.

Από την πλευρά του ο Ουαλίντ Ρεγκραγκί αποθεώθηκε από τους πάνω από 50.000 Μαροκινους που βρέθηκαν στις εξέδρες και στις δηλώσεις του υποστήριξε με τα λάθη που έκαναν απέναντι στην έμπειρη ομάδα του Ντεσάμπ δεν θα μπορούσε η ομάδα του να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

"Δώσαμε το μάξιμουμ, αυτό ήταν το σημαντικότερο. Είχαμε και κάποιους τραυματισμούς, όπως για παράδειγμα του Αγκέρντ στην προθέρμανση, όπως και αυτούς των Σαΐς και Μαζραουί.

Απέναντι σε μία ομάδα όπως η Γαλλία, το παραμικρό λάθος το πληρώνεις άμεσα. Χάνοντας στο πρώτο μέρος, ήταν δύσκολο να πάμε στον τελικό.

Στο δεύτερο μέρος τα πήγαμε πολύ καλύτερα, όμως ήρθε το δεύτερο γκολ για να μας σκοτώσει. Παρόλα αυτά, δεν μπορεί να μας αφαιρέσει τίποτα από όσα είχαμε πετύχει μέχρι τώρα", δήλωσε ο τεχνικός ηγέτης των "λιονταριών του άτλαντα".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΡΟΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ