ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Προπονητής Κατάρ: "Ιστορική στιγμή για εμάς, υπάρχει αρκετή παραπληροφόρηση για τη χώρα"

Ο προπονητής του Κατάρ, Φέλιξ Σάντσες, στη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με το Εκουαδόρ για την πρεμιέρα του Μουντιάλ | 19 Νοεμβρίου 2022
Ο προπονητής του Κατάρ, Φέλιξ Σάντσες, στη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με το Εκουαδόρ για την πρεμιέρα του Μουντιάλ | 19 Νοεμβρίου 2022 @2022 ARIEL SCHALIT/AP IMAGES

Ο προπονητής του Κατάρ, Φέλιξ Σάντσες, χαρακτήρισε σημαντική ημέρα το πρώτο παιχνίδι σε τελικά Μουντιάλ για την ομάδα του, κόντρα στο Εκουαδόρ, ενώ στάθηκε απέναντι σε όσους κάνουν λόγο για παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Το Κατάρ μετράει αντίστροφα για ένα ιστορικό ματς, αυτό απέναντι στο Εκουαδόρ το απόγευμα της Κυριακής (20/11, 18:00, ΑΝΤ1, LIVE από SPORT24), αφού για πρώτη φορά στη ιστορία της χώρας η εθνική ομάδα θα αγωνιστεί σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όπως είναι λογικό, οι οικοδεσπότες περιμένουν με ανυπομονησία αυτή την αναμέτρηση, με τον προπονητή της ομάδας, Φέλιξ Σάντσες, να είναι απόλυτα εναρμονισμένος σε αυτό το κλίμα, μέσω της τοποθέτησής του στη συνέντευξη Τύπου.

"Είναι μία πολύ σημαντική ημέρα για εμάς, είναι μία ιστορική στιγμή, είναι ημέρα μεγάλης ευτυχίας για εμάς, για τους παίκτες και όλο το επιτελείο. Έχουμε κάνει μία γιγάντια επένδυση σε αυτή τη χώρα, ελπίζω τώρα να μπορέσουμε να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο, το άθλημά μας, και μιλάμε για το χορτάρι.

Ελπίζω όλες οι χώρες του κόσμου να μπορέσουν να διασκεδάσουν μαζί μας", τόνισε ο Ισπανός προπονητής, ο οποίος ερωτηθείς για τα όσα καταμαρτυρούν στο Κατάρ για καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και μή σεβασμό της διαφορετικότητας, απάντησε:

"Έχει γίνει πολύ κουβέντα για αυτό το πράγμα, κατά τη γνώμη μου υπάρχει αρκετή παραπληροφόρηση. Είναι προφανές πως η απώλεια ανθρώπινων ζωών κατά τη διάρκεια της εργασίας συνιστά μία τεράστια τραγωδία, είτε συμβαίνει εδώ είτε σε οποιοδήποτε άλλο μέρος στον κόσμο".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΚΑΤΑΡ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ