ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Προπονητής Εκουαδόρ: "Πετύχαμε σπουδαία νίκη, είμαστε η νεότερη ομάδα του τουρνουά"

Μουντιάλ 2022, Προπονητής Εκουαδόρ: "Πετύχαμε σπουδαία νίκη, είμαστε η νεότερη ομάδα του τουρνουά"
@2022 NATACHA PISARENKO/AP IMAGES

Ο Γκουστάβο Αλφάρο εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη αλλά και την εμφάνιση του Εκουαδόρ απέναντι στο Κατάρ στην πρεμιέρα του Μουντιάλ, υπενθυμίζοντας πως διαθέτει τη νεότερη ομάδα της διοργάνωσης.

Το Εκουαδόρ μπήκε δυναμικά στην τελική φάση του Μουντιάλ αφού επιβλήθηκε με 2-0 του Κατάρ και έγινε η πρώτη ομάδα στα 92 χρόνια ιστορίας του Παγκοσμίου Κυπέλλου που νικάει την οικοδέσποινα στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

"Ήταν μία σπουδαία νίκη, ως συνήθως στο πρώτο παιχνίδι ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου αισθάνεσαι περισσότερη πίεση και έντση. Ξέραμε πως θα νιώσουμε την πίεση.

Είμαστε η νεότερη ομάδα σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο", τόνισε στις δηλώσεις του στο φινάλε του ματς ο προπονητής του Εκουαδόρ, Γκουστάβο Αλφάρο, για να προσθέσει με νόημα:

"Το σημαντικότερο πράγμα για εμάς ήταν η νίκη. Παίξαμε με τον τρόπο που θέλαμε. Δεν είμαι απόλυτα χαρούμενος αλλά είμαι αρκετά ήρεμος επειδή κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε.

Χρειάζεται να βελτιώσουμε συγκεκριμένα πράγματα αν θέλουμε να είμαστε στη φάση των 16".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΟΥΑΔΟΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ