MUNDIAL FACTS

Μουντιάλ 2022, Ολλανδία - Εκουαδόρ: Να κρατήσουν το αήττητο στους ομίλους οι οράνιε κόντρα στην παρέα του Βαλένσια

Ο Χάκπο πανηγυρίζει γκολ του στο Ολλανδία - Σενεγάλη
Ο Χάκπο πανηγυρίζει γκολ του στο Ολλανδία - Σενεγάλη 2022 AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Η Ολλανδία κοντράρεται με το Εκουαδόρ (25/11, 18:00, ΑΝΤ1/ΑΝΤ1+, LIVE SPORT24) για τη δεύτερη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Ας δούμε χρήσιμα facts για τη διοργάνωση.

Η Ολλανδία αντιμετωπίζει το Εκουαδόρ (25/11, 18:00, ΑΝΤ1/ΑΝΤ1+, LIVE SPORT24) για τη δεύτερη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, με τις δύο ομάδες να έχουν νικήσει στο πρώτο τους παιχνίδι.

Ας δούμε μερικά χρήσιμα facts πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Αυτή θα είναι η τρίτη συνάντηση των δύο ομάδων, αλλά η πρώτη σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Στα δύο φιλικά που έχουν δώσει, η Ολλανδία νίκησε 1-0 το 2006 και οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 το 2014.

Μουντιάλ 2022, Ολλανδία - Εκουαδόρ: Να κρατήσουν το αήττητο στους ομίλους οι οράνιε κόντρα στην παρέα του Βαλένσια

Η Ολλανδία έχει μόνο δύο ήττες σε 14 αγώνες απέναντι σε ομάδες από τη Νότια Αμερική (οκτώ νίκες, τέσσερις ισοπαλίες). Έχει χάσει μόνο από την Αργεντινή στον τελικό του 1978 και από τη Βραζιλία στον προημιτελικό του 1994.

Ο Ισημερινός έχει μόνο δύο νίκες στις επτά αναμετρήσεις με ευρωπαϊκές ομάδες (μια ισοπαλία, τέσσερις ήττες, απέναντι στην Κροατία το 2002 και την Πολωνία το 2006.

Ολλανδία-Εκουαδόρ στη Stoiximan με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις & Live Bet Builder!

Το Εκουαδόρ έχει κρατήσει το μηδέν για επτά σερί ματς σε όλες τις αναμετρήσεις.

Η Ολλανδία είναι αήττητη στους τελευταίους 14 αγώνες της στη φάση των ομίλων του Μουντιάλ. Το ρεκόρ ανήκει στη Γερμανία, που έμεινε αήττητη για 16 αγώνες στον όμιλο, από το 1990 μέχρι το 2010.

Ο Ισημερινός θέλει να πετύχει δεύτερη σερί νίκη σε Μουντιάλ για πρώτη φορά από το 2006, όταν νίκησε στα δύο πρώτα ματς και πέρασε στη φάση των 16.

Μουντιάλ 2022, Ολλανδία - Εκουαδόρ: Να κρατήσουν το αήττητο στους ομίλους οι οράνιε κόντρα στην παρέα του Βαλένσια

Ο Ενέρ Βαλένσια έχει βάλει τα τελευταία πέντε γκολ του Ισημερινού σε Μουντιάλ. Μόνο τρεις παίκτες έχουν βάλει έξι σερί γκολ για μία ομάδα σε Παγκόσμιο Κύπελλο: Ο Εουσέμπιο για την Πορτογαλία το 1966, ο Πάολο Ρόσι για την Ιταλία το 1982 και ο Όλεγκ Σαλένκο για τη Ρωσία το 1994.

Αν εξαιρέσουμε τα πέναλτι, ο Φαν Χαλ είναι αήττητος στα οκτώ παιχνίδια του σε Μουντιάλ (έξι νίκες, δύο ισοπαλίες. Μόνο ο Βιτόριο Πότσο έχει περισσότερα ματς χωρίς ήττα, με οκτώ νίκες και μια ισοπαλία σε εννέα αναμετρήσεις.

TAGS MUNDIAL FACTS ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΟΥΑΔΟΡ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ