ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Ολλανδία - Αργεντινή: Βράζει ο πλανήτης με τον Ματέου Λαόθ που έγραψε ρεκόρ στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων

Μουντιάλ 2022, Ολλανδία - Αργεντινή: Βράζει ο πλανήτης με τον Ματέου Λαόθ που έγραψε ρεκόρ στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων
2022 AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Έξαλλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης με τη διαιτησία, αλλά κυρίως με τη συμπεριφορά του Ματέου Λαόθ, με τον οποίο βράζει κι ο Λιονέλ Μέσι μετά από τον επικό προημιτελικό ανάμεσα στην Ολλανδία και την Αργεντινή.

Πρωταγωνιστές ο προημιτελικός ανάμεσα στην Ολλανδία και την Αργεντινή είχε πολλούς. Θετικούς κυρίως. Είχε όμως και έναν αρνητικό, τον πιο αρνητικό της αναμέτρησης, αυτόν με τον οποίο βράζει ο ποδοσφαιρικός πλανήτης. Ο Ματέου Λαόθ διαιτήτευσε τον απίθανο αγώνα στο Λουσαΐλ, το έκανε όμως με έναν αμφιλεγόμενο τρόπο, με μία ιδιαίτερη συμπεριφορά που έδειχνε πως έκανε τεράστια προσπάθεια για να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα ενώ ο ρόλος του θα έπρεπε να είναι πολύ διαφορετικός.

Ο Ισπανός διαιτητής που έχει προκαλέσει και στο παρελθόν αντιδράσεις, μοίρασε 15 κίτρινες κάρτες, επίδοση που συνιστά ρεκόρ στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων. Τίμπερ, Ακούνια, Ρομέρο, Βέχορστ, Ντεπάι, Λισάντρο Μαρτίνες, Μπέρχαους, Παρέδες, Μέσι, Οταμέντι, Μπέργκβαϊν, Μοντιέλ, Πετζέλα, Ντούμφρις, Λανγκ ήταν αυτοί που τιμωρήθηκαν από τον Λαόν, από τον οποίο είχε τεράστια παράπονα ο Λιονέλ Μέσι. Ο σούπερσταρ της Αργεντινής ήταν έξαλλος μαζί του και φρόντισε να του το δείξει αμέσως μετά από το τέλος της αναμέτρησης.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ