ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022: Οι ενδεκάδες στο Κατάρ - Εκουαδόρ για την πρεμιέρα του τουρνουά

Μουντιάλ 2022: Οι ενδεκάδες στο Κατάρ - Εκουαδόρ για την πρεμιέρα του τουρνουά
@2022 DARKO BANDIC/AP IMAGES

Οι Φέλιξ Σάντσες και Γκουστάβο Αλφάρο έκαναν γνωστές τις ενδεκάδες με τις οποίες θα παραταχθούν το Κατάρ και το Εκουαδόρ αντίστοιχα για την πρεμιέρα του Μουντιάλ. Δείτε τις επιλογές των δύο προπονητών.

Το 22ο Μουντιάλ στην ιστορία του ποδοσφαίρου είναι έτοιμο να αρχίσει, με το Κατάρ και το Εκουαδόρ να έχουν βγει στην αρένα για να μονομαχήσουν για τους πρώτους βαθμούς, στο πλαίσιο του 1ου ομίλου της διοργάνωσης.

Λίγη ώρα μάλιστα, πριν από την σέντρα στο στάδιο "Αλ Μπαϊτ" έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες με τις οποίες θα παραταχθούν οι δύο ομάδες και τις οποίες επέλεξαν ο Φέλιξ Σάντσες για τους διοργανωτές και ο Γκουστάβο Αλφάρο για τους φιλοξενούμενους.

Με σύστημα 5-3-2 και επιθετικό δίδυμο τους Αφίφ και Αλί παρατάσσεται το Κατάρ, με 4-4-2 το Εκουαδόρ έχοντας στη γραμμή κρούσης του τον Ένερ Βαλένσια και τον Μάικλ Εστράδα.

Η σύνθεση του Κατάρ: Αλσέμπ, Μιγκέλ, Χασάν, Αχμέντ, Χισάμ, Κούκι, Χατέμ, Αλχάιντος, Μπουντιάφ, Αφίφ, Αλί

Η σύνθεση του Εκουαδόρ: Γκαλίντες, Τόρες, Χινκαπιέ, Εστουπινιάν, Πρεσιάδο, Ιμπάρα, Πλάτα, Μέντες, Καϊσέδο, Εστράδα, Βαλένσια

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡ ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΟΥΑΔΟΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ