ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022: Ο Ντε Ρουν σκόραρε με την Αταλάντα σε φιλικό, αλλά ευχήθηκε να το είχε κάνει κόντρα στην Αργεντινή

Ο Μάρτεν Ντε Ρουν
Ο Μάρτεν Ντε Ρουν @ 2022 PETER DEJONG / AP IMAGES

Ο Μάρτεν Ντε Ρουν σκόραρε σε φιλικό με την Αταλάντα, όμως ο ίδιος θα ήθελε να το κάνει κόντρα στην Αργεντινή με τους "μπεργκαμάσκι" να τρολάρουν τον ποδοσφαιριστή τους για τον ίδιο λόγο.

Η Αταλάντα προετοιμάζεται πυρετωδώς για την επιστροφή της στη δράση (η οποία θα γίνει στις αρχές του 2023) με φιλικά παιχνίδια εκτός ιταλικού εδάφους. Στο πιο πρόσφατο εξ αυτών επικράτησε της Μπέτις με γκολ 3-0.

Το δεύτερο τέρμα για την ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι σημείωσε ο Μάρτεν Ντε Ρουν. Ωστόσο για τον Ολλανδό μέσο είναι "νωπές" οι μνήμες από την ήττα από την Αργεντινή στο Μουντιάλ 2022, καθώς σε post του στο Twitter έγραψε για το γκολ που σημείωσε: "Πράγματα που θα θέλατε να δείτε σε ένα παιχνίδι με την Αργεντινή αντί για ένα φιλικό".

Μάλιστα οι μπεργκαμάσκι "τρόλαραν" τον ποδοσφαιριστή τους για τον ίδιο λόγο με μια φωτογραφία του, όπου δείχνει απογοητευμένος (προφανώς για μια χαμένη του ευκαιρία).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ