ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μουντιάλ 2022: Ο Μέσι διέψευσε ότι ζήτησε να εξαιρεθεί από τις υποχρεώσεις της Παρί λόγω Αργεντινής

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει με τη φανέλα της Μπενφίκα
Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει με τη φανέλα της Μπενφίκα 2022 AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Ο Λιονέλ Μέσι θα αγωνιστεί στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο της καριέρας του και για να προετοιμαστεί σωστά, φέρεται να ζήτησε μία εβδομάδα... εξαίρεσης από την Παρί, κάτι που διέψευσε το περιβάλλον του.

Ο Λιονέλ Μέσι έχει υψηλές βλέψεις για το προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο θα είναι το τελευταίο της καριέρας του, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος και γι' αυτό θέλει να κάνει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία.

Ο Αργεντινός επιθετικός φέρεται να ζήτησε από τον Κριστόφ Γκαλτιέ να μην τον υπολογίζει για τον αγώνα της Παρί την τελευταία αγωνιστική πριν από τη διακοπή της Ligue 1, εντός έδρας με την Οσέρ.

Σύμφωνα με τον Αργεντινό δημοσιογράφο Αντρές Γιοσέν, ο 35χρονος σούπερ σταρ έχει... δικαίωμα βάσει συμβολαίου να δώσει προτεραιότητα στην εθνική ομάδα της χώρας του και εκεί υποστηρίζει ότι πάτησε ο Μέσι για να κάνει αυτό το αίτημα.

Λίγα λεπτά έπειτα από το tweet του Γιοσέν πάντως, το περιβάλλον του Μέσι διέψευσε ότι υπήρξε κάτι τέτοιο.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής, όπως και συνολικά η CONMEBOL, είχε ζητήσει από τη FIFA οι ποδοσφαιριστές των μελών της να εξαιρεθούν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της τελευταίας εβδομάδας πριν από τη διακοπή των πρωταθλημάτων για το Μουντιάλ στο Κατάρ.

Η διακοπή είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, με τις 32 ομοσπονδίες να έχουν δικαίωμα να ανακοινώσουν τις τελικές 26άδες μέχρι τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ