ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022: Ο Κλίνσμαν έτεινε χείρα φιλίας στους Ιρανούς μετά τις δηλώσεις κατά της εθνικής τους ομάδας

Μουντιάλ 2022: Ο Κλίνσμαν έτεινε χείρα φιλίας στους Ιρανούς μετά τις δηλώσεις κατά της εθνικής τους ομάδας
@2022 MICHAEL SOHN/AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλίνσμαν εξόργισε τον Κάρλος Κεϊρόζ μετά από τις αρνητικές δηλώσεις του για το Ιράν στο φινάλε του αγώνα του με την Ουαλία και θέλησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, τονίζοντας πως δεν είχε την παραμικρή πρόθεση να μειώσει τους Ιρανούς.

Το φινάλε του πρόσφατου αγώνα του Ιράν με την Ουαλία για την δεύτερη αγωνιστική του Μουντιάλ στο Κατάρ συζητήθηκε έντονα για δύο λόγους. Ο πρώτος ήταν αγωνιστικός και είχε να κάνει με το εκπληκτικό φινάλε του, με τους Ιρανούς να βρίσκουν δύο γκολ στις καθυστερήσεις, ενώ ο δεύτερος είχε να κάνει με τις σκληρές δηλώσεις του Γιούργκεν Κλίνσμαν κατά των Ασιατών και του Πορτογάλου προπονητή τους με τηλεοπτική παρέμβασή του στο "BBC".

"Το πώς παίζουν δεν είναι τυχαίο, είναι μέρος της κουλτούρας τους. Κορόιδεψαν τον διαιτητή, τον βοηθό και τον τέταρτο διαιτητή, είναι συνεχώς μέσα στα αυτιά τους. Υπήρχαν πολλά περιστατικά που δεν είδαμε.

Αυτή είναι η κουλτούρα τους, να σε βγάζουν έξω από το παιχνίδι σου. Με έναν άλλο διαιτητή, το αποτέλεσμα στο Ιράν - Ουαλία θα ήταν διαφορετικό", είπε μεταξύ άλλων ο άλλοτε προπονητής της Γερμανίας και των ΗΠΑ, με την απάντηση να είναι άμεση και να έρχεται από τον Κάρλος Κεϊρόζ, που εξαπέλυσε δυναμική επίθεση κατά του Γερμανού παλαίμαχου φορ μέσω μακροσκελούς ανάρτησής του στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

Μέσω αυτής τον κάλεσε μεταξύ άλλων να παραιτηθεί από τη θέση του στην Ομάδα Τεχνικής Μελέτης του Κατάρ 2022, με τον Γιούργκεν Κλίνσμαν να αναδιπλώνεται από την πλευρά του και να ξεκαθαρίζει μέσω τιτιβίσματός του την Δευτέρα (28/11) πως δεν είχε την παραμικρή πρόθεση να μειώσει το Ιράν.

"Τα σχόλιά μου για τον αγώνα Ουαλία - Ιράν αφορούσαν καθαρά το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς, αυτό ξέφυγε τοποδοσφαιρικό πλαίσιο. Έχω πολλούς Ιρανούς φίλους και ήμουν πάντα γεμάτος φιλοφρονήσεις για τον λαό, τον πολιτισμό και την ιστορία τους. Τους εύχομαι μόνο τα καλύτερα για το τουρνουά", έγραψε χαρακτηριστικά.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΙΡΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ