ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022: Ο Καντουρί έκανε πλάκα στον Ολιβέιρα για την πρόκριση του Μαρόκου επί της Πορτογαλίας

Ο Ελ Καντουρί με τον Νέλσον Ολιβέιρα
Ο Ελ Καντουρί με τον Νέλσον Ολιβέιρα INTIME SPORTS

Ο μέσος του ΠΑΟΚ, Ομάρ Ελ Καντουρί πανηγύρισε για την ιστορική πρόκριση του Μαρόκου στα ημιτελικά του Μουντιάλ σε βάρος της Πορτογαλίας και δεν έχασε την ευκαιρία να τρολάρει τον Νέλσον Ολιβέιρα.

Η χθεσινή ημέρα, Σάββατο 10/12, ήταν ιδιαίτερα καλή για τον Ομάρ Ελ Καντουρί. Από τη μια οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε για τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο ήταν "καθαρές" - κάτι που σημαίνει ότι δεν αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα και από την άλλη η Εθνική ομάδα της πατρίδας του προκρίθηκε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο μέσος του ΠΑΟΚ παρακολούθησε τον αγώνα του Μαρόκου με την Πορτογαλία για τα προημιτελικά του Μουντιάλ 2022 παρέα με τον Νέλσον Ολιβέιρα, τον οποίο βρήκε την ευκαιρία να τρολάρει μετά τη νίκη πρόκριση της ομάδας του.

Τα πανηγυρικά stories του Ομάρ Ελ Καντουρί:

Το story του Καντουρί μαζί με τον Ολιβέιρα
Το story του Καντουρί μαζί με τον Ολιβέιρα INSTAGRAM/ OEKADDOURI
Το story του Ομάρ Ελ Καντουρί
Το story του Ομάρ Ελ Καντουρί INSTAGRAM/ OEKADDOURI


Σε δηλώσεις του στην Ιταλία για την πορεία του Μαρόκου ο Ελ Καντουρί τόνισε πως "δεν κοστίζει τίποτα να ονειρεύεσαι".

"Στο Μαρόκο το Παγκόσμιο Κύπελλο; Δεν κοστίζει τίποτα να ονειρεύεσαι. Ακόμα κι αν είναι σχεδόν αδύνατο να κερδίσεις το τουρνουά, εμείς το πιστεύουμε", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο έμπειρος μέσος.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΡΟΚΟΥ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ