ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022: Ντεσάμπ: "Ο στόχος μου επετεύχθη, η ομάδα μου είναι μεγάλη και θέλει να κάνει σπουδαία πράγματα"

Μουντιάλ 2022: Ντεσάμπ: "Ο στόχος μου επετεύχθη, η ομάδα μου είναι μεγάλη και θέλει να κάνει σπουδαία πράγματα"
@2022 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Η Γαλλία έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στους 16 του Μουντιάλ χάρη στο 2-1 επί της Δανίας και ο Ντιντιέ Ντεσάμπ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, τονίζοντας πως οι μπλε διαθέτουν μία ομάδα έτοιμη για επιτυχίες.

Το γκολ του Αντρέας Κρίστενσεν στο 68ο λεπτό έκανε το 1-1 για την Δανία με την Γαλλία και πάγωσε την μπλε εξέδρα, όμως η παγκόσμια πρωταθλήτρια δεν κατέθεσε τα όπλα, με τον καυτό Κιλιάν Εμπαπέ να βρίσκει ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα και να δίνει στην ομάδα του τη νίκη με 2-1 που την έστειλε αυτόματα στους 16 του Μουντιάλ.

Το γεγονός αυτό χαροποίησε ιδιαίτερα τον Ντιντιέ Ντεσάμπ, με τον έμπειρο προπονητή να υποστηρίζει πως ο στόχος του επετεύχθη και πως η ομάδα του είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα.

"Ο στόχος μου επετεύχθη. Η ομάδα μου είναι δυνατή, θέλει να κάνει σπουδαία πράγματα. Συγχαρητήρια πραγματικά στους παίκτες μου, υπήρχε μεγάλη αντίδραση μετά από το 1-1.

Πήραμε τη νίκη απέναντι σε μία καλή ομάδα, συχνά υποτιμημένη. Η Δανία έδειξε πως είναι μία από τις ομάδες με τα καλύτερα ρόστερ. Τώρα έχουμε έξι πόντους και προκριθήκαμε, είναι σχεδόν σίγουρο πως είμαστε πρώτοι", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ντεσάμπ.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ